Reviews

8.6 / 10
4422 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

4422 Reviews

e Low

10/10

Ervaring was uitstekend! De container was gepland tussen 07.00u en 10u en arriveerde rond 09u geloof ik. Nadat ik de container gevuld had belde ik met jullie en daags nadien was hij reeds opgehaald.... Ervaring was uitstekend! De container was gepland tussen 07.00u en 10u en arriveerde rond 09u geloof ik. Nadat ik de container gevuld had belde ik met jullie en daags nadien was hij reeds opgehaald. Zeer tevreden!

Tips

Geen tips, aangezien alles perfect verlopen is. Zowel telefonisch als digitaal!


Anoniem

7/10

Alles geheel volgens afspraak makkelijke afmelding


Bas Bosch

1/10

Dit was onze eerste container en tevens de laatste container, service verlenen heeft dit bedrijf nog nooit van gehoord, en mensen fatsoenlijk te woord staan aan telefoon helemaal niet. Het mooiste... Dit was onze eerste container en tevens de laatste container, service verlenen heeft dit bedrijf nog nooit van gehoord, en mensen fatsoenlijk te woord staan aan telefoon helemaal niet. Het mooiste is na bestelling en betaling van de container dat ze met "spelregels" komen, doe dit voor betaling, dan weten de mensen waar ze aan toe zijn !! Ieder logisch denkend mens weet dat er in deze tijd niemand aan de receptie zit om 7:30 uur bij een bungalow park.

Tips

Klant vriendelijkheid cursus volgen voor de planner !!

Reactie Afvalcontainershop.nl:

Met alle respect maar u bent verantwoordelijk voor de doorgang van een container of ons te melden dat wij binnen bepaalde tijden er niet bij kunnen. Voor u is het misschien "logisch" dat... Met alle respect maar u bent verantwoordelijk voor de doorgang van een container of ons te melden dat wij binnen bepaalde tijden er niet bij kunnen. Voor u is het misschien "logisch" dat een receptie niet bereikbaar is vanaf 07;30 maar mijn inziens is dat niet iets wat logisch is. werktijden zijn binnen elk bedrijf verschillend
U had dit zelf aan moeten geven bij de bestelling


Jan Alebeek

10/10

Vlotte verzorgde levering op juiste plek.


Anoniem

1/10

Niet klant vriendelijk en moest zoveel betalen iedere keer voor onzin... en de communicatie verliep slecht!

Reactie Afvalcontainershop.nl:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Echter heeft u online een container bij ons besteld en daar in eerste instantie een adres opgegeven in Hilversum. Wij stonden daar op locatie en toen bleek hij... Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Echter heeft u online een container bij ons besteld en daar in eerste instantie een adres opgegeven in Hilversum. Wij stonden daar op locatie en toen bleek hij in Blaricum nodig te zijn. Helaas zitten hier extra transportkosten aan vast.
Ook heeft u een container besteld voor enkel steenpuin, uiteindelijk heeft u daar ander afval in gedaan wat dan ook gepaard gaat met een andere prijs. Wij hebben gehandeld naar wat bij ons was besteld en daarna gefactureerd naar wat u in de containr heeft gedaan.
Ons inziens hebben wij juist gehandeld


Bas Swaanenburg

7/10

Snel ontvangen na afmelding lang wachten voordat container werd opgehaald.

Tips

Sneller ophalen


Anoniem

10/10

Het is mij goed ervaren met afvalcontainershop


Anoniem

10/10

Snelle bestelling, reactie en levering. Ook het ophalen ging snel en probleemloos. Personeel is zeer vriendelijk. Werd goed geïnformeerd via website en mail.

Tops

Snelle bestelling, reactie en levering. Ook het ophalen ging snel en probleemloos. Personeel is zeer vriendelijk. Werd goed geïnformeerd via website en mail.