Reviews

8.6 / 10
5508 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Snelheid levering
8.4/10
Bestelgemak
8.6/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.4/10

5508 Reviews

Benedikt

10/10

Goede prijs en kwaliteit

Sterke punten

Goede kwaliteit van aangeboden producten


Edward

1/10

Ingewikkelde retourprocedure (niet meer van deze tijd) en slechte afhandeling van de retourzending. 3 weken na de bevestiging dat PostNL de produkten heeft afgeleverd wacht ik nog steeds om mijn... Ingewikkelde retourprocedure (niet meer van deze tijd) en slechte afhandeling van de retourzending. 3 weken na de bevestiging dat PostNL de produkten heeft afgeleverd wacht ik nog steeds om mijn geld. Telefonisch is LampenOnline.com niet bereikbaar en kom je in de voice mail. Bericht inspreken leidt tot niets - e-mails worden niet beantwoord. Ik zou alleen bij LampenOnline.com kopen als je zeker weet dat je de juiste produkten hebt besteld en je niet te maken krijgt met hun retour procedure.

Sterke punten

nee

Reactie LampenOnline.com:

Beste heer/mevrouw,
Onze retourprocedure is niet ingewikkelder dan elders, u meld een retour aan binnen de wettelijke termijn van max. 14 dagen, wij controleren de retourzending en betalen het...
Beste heer/mevrouw,
Onze retourprocedure is niet ingewikkelder dan elders, u meld een retour aan binnen de wettelijke termijn van max. 14 dagen, wij controleren de retourzending en betalen het geld terug. Wat is uw ordernummer?
Mvgr.
Stephan Broeders


Pieter Lanser

1/10

Alle lijnen lijken dood

Sterke punten

geen


Binkhorst

10/10

Geweldig!

Sterke punten

Deskundig advies


Mivado

8/10

Snelle afhandeling van de bestelling

Sterke punten

snelle afhandeling, product degelijk ingepakt, veel keus, prima kwaliteit


An

10/10

Zeer klantvriendelijk

Sterke punten

Ik zocht een lamp die niet op de website stond en heb gebeld met Claire. Zij heeft mij heel goed geholpen. Heel blij mee!!

Reactie LampenOnline.com:

Hallo An,
Dank voor uw positieve feedback, graag gedaan!
Mvgr.
Claire Broeders


R van Santen

8/10

Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs

Sterke punten

Geheel volgens afspraak geleverd


Peter

10/10

1 jaar en 10 maanden geleden kocht ik bij LampenOnline.com 3 led buitenspots. Hiervan ging echter 1 stuk. Na een mailtje werd deze direct vervangen omdat de lampjes nog in garantie waren. Het gemak... 1 jaar en 10 maanden geleden kocht ik bij LampenOnline.com 3 led buitenspots. Hiervan ging echter 1 stuk. Na een mailtje werd deze direct vervangen omdat de lampjes nog in garantie waren. Het gemak waarmee dit alles gebeurde was geweldig! TOPfirma!!

Sterke punten

Correcte en zeer vlotte afhandeling


Ew

1/10

30 december een Trafo besteld, nog steeds niet geleverd, op mail wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar

Sterke punten

Geen


Vanden Broecke J

2/10

Jammerlijk, lamp bij aankomst werkt niet. Wel vriendelijk een tweede gestuurd. lamp gewoon aanraken om te werken maar beide doen het niet. Ik stuur terug. Geen lamp meer nodig. ik haal ze wel... Jammerlijk, lamp bij aankomst werkt niet. Wel vriendelijk een tweede gestuurd. lamp gewoon aanraken om te werken maar beide doen het niet. Ik stuur terug. Geen lamp meer nodig. ik haal ze wel elders

Sterke punten

snelle levering