Reviews

9.3 / 10
771 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9/10

771 Reviews

U. Reijmers

10/10

Dit bedrijf maakt zijn naam waar. Met recht Super!!!

Wij starten ons onderzoek op de website. Deze is duidelijk geeft eigenlijk op alles een goed onderbouwd antwoord. Hiermee konden we...
Dit bedrijf maakt zijn naam waar. Met recht Super!!!

Wij starten ons onderzoek op de website. Deze is duidelijk geeft eigenlijk op alles een goed onderbouwd antwoord. Hiermee konden we goede afweging maken wat bij ons zou passen.
Op naar de showroom (Veenendaal) daar waren een fors aantal sauna’s die er allemaal stuk voor stuk kwalitatief goed uitzagen. De verkoper die wij troffen was zeer hartelijk en had gevoel voor humor. Geen verkooppraatjes maar daadwerkelijk kennis van wat hij verkoopt. Hij liet ons in diverse sauna’s zitten om de warmte van diverse stralers te voelen. Ook liet hij ons daadwerkelijk beseffen wat een 10 cm grotere sauna doet met je beleving kwa ruimte in de sauna. Er ging een wereld voor ons open. Op deze basis kun je een goed besluit nemen op over te gaan op aanschaf.

Toen begon het wachten op de levering. Dit zou 6 tot 7 weken duren. Ook hier weer zeer verrast dat wij precies 6 weken later een telefoontje ontvingen. De jongeman die het ‘bouwpakket’ afleverde was vriendelijk en deelde enthousiast zijn informatie. Hij gaf duidelijk de volgorde van de uit te pakken dozen aan. Enige wat mij opviel dat deze jongeman de enorm zware pakketten in zijn eentje kwam afleveren. Wij hebben geen begane grond en moesten de pakketten 7 treden omlaag in de woning komen te staan. Echter gaf jongman duidelijk aan dan wel even hulp nodig te hebben. Uiteraard geen probleem.

Nu komt het moment dat we de sauna in elkaar gaan zetten. Bij schrijven dan de beoordeling hebben wij dat nog niet gedaan. Dus daar kan ik helaas nog niets over vertellen. Maar ik ga er vanuit dat alles wat wij tot nu toe hebben ervaren, dat dit werkelijk geen enkel probleem zou moeten zijn.

@SuperSauna, wat een heerlijk bedrijf jullie doen er alles aan om de klantervaring Super te maken!!

Sterke punten

Klantvriendelijk. Kennis van zaken.

Verbeterpunten of tips

Ik heb geen enkel verbeterpunt kunnen vinden.


Marije Scholtens

10/10

Erg prettig! Dachten goed mee in bij de uitdagingen in ons huis, snelle reactie op mail/telefoon. Goede service en uitleg bij de keuze van sauna. Sauna bevalt er goed en is helemaal zoals we het... Erg prettig! Dachten goed mee in bij de uitdagingen in ons huis, snelle reactie op mail/telefoon. Goede service en uitleg bij de keuze van sauna. Sauna bevalt er goed en is helemaal zoals we het graag wilden.

Sterke punten

-Meedenken, service en snelle levering.

Verbeterpunten of tips

keuze tussen gratis pakket of korting zou mijn voorkeur hebben. (de benodigdheden hadden we al).


Jos van Rooijen

9/10

Zeer goede service

Sterke punten

Goede uitleg.

Verbeterpunten of tips

Iets duidelijker manual


Karin Wachelder

9/10

Korte duidelijke uitleg en even proefzitten in winkel. Bij levering ook uitleg over installeren van sauna. Defect lampje zonder problemen vervangen. Gebruik sauna vanwege reuma. Vanaf levering in... Korte duidelijke uitleg en even proefzitten in winkel. Bij levering ook uitleg over installeren van sauna. Defect lampje zonder problemen vervangen. Gebruik sauna vanwege reuma. Vanaf levering in augustus heb ik mijn leven terug.

Sterke punten

Duidelijke afspraken en komen deze ook na, mbt levertijd en nalevering.

Verbeterpunten of tips

Misschien wat meer winkels :-)
Probeer ook bij huisartsen en reumatologen brochures te plaatsen, denk dat veel mensen op zoek zijn naar alternatieven voor de soms zware medicatie met allerlei...
Misschien wat meer winkels :-)
Probeer ook bij huisartsen en reumatologen brochures te plaatsen, denk dat veel mensen op zoek zijn naar alternatieven voor de soms zware medicatie met allerlei bijwerkingen.
En een half uurtje ontspannen bij een heerlijke temperatuur is voor iedereen aan te bevelen.


Nevens Jozef

10/10

Alles dubbel en dik in orde levertijd was tussen 3 en 6 weken hebben onze cabine na 4 weken bij ons aan huis geleverd top geen voorschot moeten betalen waardoor we zeer aangenaam verrast waren alles... Alles dubbel en dik in orde levertijd was tussen 3 en 6 weken hebben onze cabine na 4 weken bij ons aan huis geleverd top geen voorschot moeten betalen waardoor we zeer aangenaam verrast waren alles zelf in elkaar gestoken dit samen met onze 2 zonen dit was wel nodig
Hartelijk bedankt we gaan ervan genieten
Jozef en Ria

Sterke punten

Goeie uitleg gekregen van de verkopers in Antwerpen

Verbeterpunten of tips

Iets betere beschrijving voor als je zelf aan de slag gaat


Kor

1/10

Prima geholpen bij het uitzoeken van onze thermowood buitensauna. Vervolgens besteld en na een lange levertijd eindelijk geleverd. Overigens wel meerder keren achteraan moeten bellen om een reactie... Prima geholpen bij het uitzoeken van onze thermowood buitensauna. Vervolgens besteld en na een lange levertijd eindelijk geleverd. Overigens wel meerder keren achteraan moeten bellen om een reactie en datum te krijgen voor het afleveren en monteren van de sauna.

Montage is vlot en redelijk goed verlopen.

Echter na een korte periode meerdere problemen met de buitensauna gekregen. De dakshingels plakken voor het overgrootste deel niet. Daarnaast is de sauna zo lek als een zeef. Het regenwater komt via de achterkant en zijkanten naar binnen lopen. Dit gaat met straaltjes water. Daarnaast zitten er ontzettend veel grote open noesten in het hout. Dit veroorzaakt ook dat er veel water naar binnen komt. In mijn ogen had dit maandagochtend product niet mogen worden uitgeleverd door Supersauna.

Nu zijn we al sinds augustus bezig met Supersauna voor een oplossing. Echter is het nu december en is er nog geen definitieve oplossing voor de problemen. Het is werkelijk te bedroevend voor woorden dat Supersauna de klanten niet serieus neemt. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en je zal er elke keer weer zelf achteraan moeten. 3 weken moeten wachten op een reactie vanuit Supersauna is kennelijk heel normaal. Je wordt als klant na aflevering en montage niet meer serieus genomen.

Voor ons nooit weer Supersauna.

Sterke punten

Kennis verkoper

Verbeterpunten of tips

Communicatie! Aftersales! Neem je klanten serieus en laat ze niet weken/maanden wachten met klachten/problemen. Neem eens zelf het voortouw. Het is niet alleen maar snel geld verdienen.


Mirry

9/10

In de showroom te Veenendaal heel prettig geholpen.
Geen nonsens, goede uitleg. Kortom een duidelijk verhaal.
Meteen een goed gevoel bij de ervaren verkoper die duidelijk plezier in zijn...
In de showroom te Veenendaal heel prettig geholpen.
Geen nonsens, goede uitleg. Kortom een duidelijk verhaal.
Meteen een goed gevoel bij de ervaren verkoper die duidelijk plezier in zijn werk had. De infrarood sauna werd keurig afgeleverd en het in elkaar zetten duurde een goed uur waarbij enkel hulp nodig was bij de plafondplaat. Alle bestelde artikelen waren meegeleverd.

Sterke punten

Betrouwbaar en een zeer luxe sauna.
Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Verbeterpunten of tips

Wij kunnen niets bedenken.


Truus Stemkens Theelen

10/10

Snelle service en snelle levering

Sterke punten

ruime keus en snelle levering. goede aflevering aan huis binnen 3 weken.

Verbeterpunten of tips

Bij aankoop even waarschuwen dat de onderdelen van de sauna misschien niet naar boven gaan over de trap ivm bocht. Gelukkig hadden we verhuisramen en konden we t via de oprit met ladders naar boven... Bij aankoop even waarschuwen dat de onderdelen van de sauna misschien niet naar boven gaan over de trap ivm bocht. Gelukkig hadden we verhuisramen en konden we t via de oprit met ladders naar boven hijsen.


Bossuyt Stefanie

10/10

Top top en nog eens top

Sterke punten

Vriendelijk, correct, stipt, eerlijkheid. Geen negatieve punten te melden.

Verbeterpunten of tips

Doe zo verder!!!


Moonen

7/10

Monteur was een aardige jongeman,maar kan eigenlijk niet alleen plaatsen dit moet met eigenlijk met 2 personen zijn
Daarom heb ik natuurlijk geholpen
Ik wacht nog wel op twee...
Monteur was een aardige jongeman,maar kan eigenlijk niet alleen plaatsen dit moet met eigenlijk met 2 personen zijn
Daarom heb ik natuurlijk geholpen
Ik wacht nog wel op twee onderdelen,maar heb vertrouwen op dat het goed komt
U kan daar met een gerust hart kopen vrgr Eugène

Sterke punten

Monteur

Verbeterpunten of tips

2 personen plaatsen zeker als er glas bij zit