Reviews

8.8 / 10
2855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
6/10
Info over verloop reservering
4/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Informatie op de website
6/10
Reserveringsgemak
8/10
Snelheid reservering
8/10
After sales
8/10

Anoniem

6/10

Wij vliegen minimaal 2x per jaar naar Turkije. De snelheid en reserveringsgemak is prima. De opdringerigheid van het bestellen van een visum is vervelend en duur. Een verwijzing naar de visumwebsite van de Turkse regering zou prettiger zijn. Toen onze terugvlucht geannuleerd werd, toen we in Turkije waren een paar jaar geleden, werd niet aangeboden om de vlucht gratis te annuleren en een andere vlucht te boeken. Ook werd geen compensatie voor extra reiskosten geboden. We zouden vliegen vanaf Alanya, maar dit werd Antalya. We konden wel gratis met een bus van Corendon naar Antalya, maar van ons appartement naar die bus, werd niet vergoed.

Sterke punten

Sterk is dat gelijk het gehele bedrag te zien is, zonder dat hier later nog kosten bijkomen. Het tonen van alternatieven in het keuzescherm van vluchten is prettig.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Bij het afronden van uw boeking krijgt u enkel een pop-up ter mededeling inzake het aanschaffen van een visum om te voorkomen dat u mogelijk anders uw reis niet kunt uitvoeren.U kunt een keuze maken om het visum aan te schaffen of de boeking zonder visum af te ronden.Dit is enkel om te voorkomen dat u als passagier op de luchthaven geen problemen ondervind bij het inchecken.
Wat betreft uw opmerking inzake de vluchtwijziging het volgende.
Chartermaatschappijen behouden zich het recht om dergelijke vluchtwijzigingen door te voeren. Hierbij zijn deze verplicht om de nadelen van de wijziging te beperken en hetgeen te bewerkstelligen om u alsnog van A naar B te vervoeren. De luchtvaartmaatschappij heeft in uw situatie een transfer ingezet en heeft aan haar verplichtingen jegens u voldaan.


Score voor Triptime Vliegtickets: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Aangekocht product: Vliegtickets