Reviews

8.8 / 10
2855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Info over verloop reservering
2/10
Klantvriendelijkheid
2/10
Informatie op de website
4/10
Reserveringsgemak
8/10
Snelheid reservering
8/10

Sureyya meral cakar

2/10

Wij als gezin boeken al jaren tickets bij Triptime. Dus dit keer ook. Ik ben zwanger (34 weken) en heb een kind van 1 jaar. Dus het zou een hele moeizame reis voor mij zijn. Mijn vlucht was op dinsdag 24 januari 2017
(Ayt-Ams met Corendon). Vrijdag 20 januari heb ik gebeld met Corendon Antalya of ze begeleiding voor me konden regelen maar zo een service hadden zij niet. Toen heeft me moeder maandag 23 januari vanuit Nederland gebeld met Corendon NL en zij hebben doorgegeven dat we dit bij Triptime moesten regelen. En we hebben maandag ochtend gebeld naar Triptime dus circa 30 uur van te voren of we assistentie mochten. Maar helaas kon dit niet omdat wij niet 48 uur van te voren hadden gebeld. Hele discussie met meneer aan de lijn maar toch nog geen hulp. Er werd doorgegeven dat ik in de vliegtuig door moest geven voor hulp na het landen. Dat heb ik gedaan maar kreeg van mevrouw stewardess te horen dat dat niet kon.. na dat ik op Schiphol was vroeg ik aan personeel of ik assistentie kon krijgen maar dat kon ook niet omdat ik met een kind niet op de wagens mocht.. Nu vind ik het heeeell flauw dat ik geen hulp kreeg aangeboden van Triptime terwijl hier heus wel een ander oplossing voor zou kunnen zijn. Heb een verschrikkelijk reis achter de rug. En ga ook nooooit meer bij 'de voordelige' Triptime boeken. Ik heb achteraf dagen lang ontzettend veel last gehad omdat ik de hele toestand op Schiphol met een dikke buik en een kind op me schoot heb moeten lopen.. dus zeeeer jammer van zo een grote maatschappij zoals Triptime.

Sterke punten

Alleen een goedkope bedrijf maar dat zegt niet alles

Reactie Triptime Vliegtickets:

Erg vervelend om te vernemen dat u een onaangenaam reis heeft gehad.
U heeft de boeking geplaatst op 20 januari en bent 24 januari gevlogen. Tijdens het plaatsen van de boeking heeft u op de reserveringspagina bij het veld 'vragen en opmerkingen' de mogelijkheid gehad om uw rolstoelaanvraag te vermelden. Helaas heeft u hier niets vermeld. Indien u dit wel had gedaan, dan hadden wij tijdig de aanvraag kunnen verzenden naar de luchtvaartmaatschappij.
Zoals ook aan u op 23 januari is toegelicht dienen wij dergelijke aanvragen 48uur van te voren door te geven aan de luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn regels van de luchtvaartmaatschappijen, niet van Triptime. Hierin konden wij dan ook werkelijk geen andere oplossing voor bieden.
Wij begrijpen dat het een onaangenaam reis voor u is geweest, echter willen wij opmerken dat wij als Triptime gebonden zijn aan de regels van de luchtvaartmaatschappijen. Indien een alternatieve oplossing beschikbaar was binnen onze mogelijkheden, dan zouden wij ongetwijfeld aan uw verzoek tegemoet komen


Score voor Triptime Vliegtickets: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Ticket