Reviews

8.8 / 10
2855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
2/10
Info over verloop reservering
8/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Informatie op de website
4/10
Reserveringsgemak
4/10
Snelheid reservering
8/10
After sales
2/10

Anoniem

2/10

Erg slechte ervaring ik had per ongeluk niet mijn naam in gevuld zoals in paspoort stond geen CORNELIA WIJNANDA maar alleen CW GROEN ik weet dat dit ook een fout van mijn zelf is maar ik hoorde dat bij andere maatschappijen ze een waarschuwing sturen met de vraag of je echt met deze naam te boek sta jullie hadden moeten zien en weten dat niemand alleen C.W kan heten!Nu had ik dus een groot probleem bij het inchecken om een lang verhaal kort te maken nadat ik tot verbazing van de grondstewardes 100 euro boete had betaald voor het corrigeren van mijn naam mocht ik mee!Maar tot mijn verbazing stond er op mijn boarding pas gewoon C GROEN!! heen en terug reis ! er werd geen probleem van gemaakt waarvoor heb ik die 100euro betaald????NEE ik maak geen reclame voor dit gebeuren en een ieder die het hoort spreekt er schande van ik ga mijn geld terug eisen!

Sterke punten

nee

Reactie Triptime Vliegtickets:

Tijdens het inchecken word er met verschillende systemen gewerkt.
Een systeem voor het inchecken en een systeem van de luchtvaartmaatschappij.
Op het moment dat het checkin personeel uw paspoort swiped(van links naar rechts over het toetsenbord haalt) om uw paspoortgegevens in te lezen, worden deze op juistheid gecontroleerd met de gegevens in beide systemen.
Indien het niet overeenkomt met de gegevens zoals bekend bij de luchtvaartmaatschappij, dan is het checkin personeel genoodzaakt om u volgens het APIS* regelgeving tot de vlucht te weigeren.
*De luchtvaartmaatschappijen zijn verplicht ‘AdvancePassenger Information’ (APIS) te verzamelen en aan te leveren aan grensautoriteiten van bepaalde bestemmingen.
Hieronder valt identiteitsinformatie zoals vermeld in het reisdocument en basis vluchtinformatie, deze informatie dient strikt overeen te komen zoals vermeld in het reisdocument.
Wetgeving dwingt luchtvaartmaatschappijen het APIS proces en de kwaliteit van deze informatie correct aan te leveren.
Passagiers mogen niet mee aan boord indien de gegevens niet juist zijn aangeleverd.
Derhalve kan dit voor ons en de luchtvaartmaatschappijen leiden tot hoge boetes of zelfs het intrekken van licenties om op een buitenstation te opereren, indien wij niet in staat zijn te voldoen aan de APIS regelgeving.
U bent als gevolg van de niet overeenkomstige gegevens geweigerd tijdens het inchecken.
Vervolgens heeft u zich gewend tot onze balie waarna wij contact hebben opgenomen met de luchtvaartmaatschappij.
Zij hebben aangegeven de naamswijziging door te kunnen voeren tegen de reglemantaire kosten van 100 EUR.
U bent hiermee akkoord gegaan waarna de luchtvaartmaatschappij de gegevens in haar systeem heeft aangepast.
Hierna heeft u wel probleemloos kunnen inchecken.
Inzake uw beklag dat op uw boardingcard alsnog de intialen stonden vermeld het volgende.
De boarding cards worden afgedrukt aan de hand van de informatie in het systeem van het check-in en niet die van de luchtvaartmaatschappij.
Het systeem van de luchtvaartmaatschappij controleert op juistheid, en het systeem van de check-in verwerkt het check-in proces.
Omdat u in de eerste instantie met uw intialen had geboekt, stond uw naam in het systeem van het check-in met initialen vermeld.
Indien uw naam niet was gewijzigd, dan had u onder geen enkel beding kunnen inchecken, zoals ook in de eerste instantie het geval was.
Verder willen wij ook benadrukken dat op ons reserveringspagina onder aan de naamsvelden, dikgedrukt in het rood duidelijk staat vermeld dat u uw namen dient in te vullen ‘zoals vermeld in reisdocument’.
U heeft één naam wel juist ingevuld, de andere niet.
U heeft zelf verzuimd om de juiste gegevens in te vullen waardoor u hinder heeft ondervonden bij het uitvoeren van uw reis.


Score voor Triptime Vliegtickets: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: ticket izmir