Reviews

8.8 / 10
2854 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
6/10
Info over verloop reservering
8/10
Klantvriendelijkheid
1/10
Informatie op de website
8/10
Reserveringsgemak
8/10
Snelheid reservering
8/10
After sales
1/10

Anoniem

4/10

Triptime heeft goede tarieven en de website is makkelijk in gebruik. Echter de klantvriendelijkheid van de klantenservice mag enorm verbeterd worden als er klachten zijn. Dat klachten enkel via de mail wordt behandeld is de policy van Triptime. Bij sommige klachten, zoals het bijna missen van je vlucht door verkeerde informatie in systemen, mogen de klachten wel via de telefoon worden behandeld. Professionaliteit en inhoudelijk goed geinformeerd worden door de klantenservice medewerker is namelijk ver te zoeken. Jammer.

Sterke punten

Goede tarieven en de website is makkelijk in gebruik.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Na het telefoongesprek welke u met ons callcenter heeft gevoerd hebben wij u zelf direct gemaild inzake uw telefonisch beklag. Naar aanleiding hiervan is uw klacht behandeld.
Wij hebben het probleem erkend, de verantwoordelijkheid op ons genomen, ons welgemeende excuses aangeboden, ons bereid getoond om de geleden schade te vergoeden.
Ondanks ons positieve toenadering vind u het klaarblijkelijk nog steeds nodig om keer op keer, met een verwijtende houding, ons op onze verantwoordelijkheid te wijzen.
Wij zijn van mening dat wij uw klacht op een correcte manier hebben afgehandeld.


Score voor Triptime Vliegtickets: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Vliegtickets naar Turkije.