Reviews

9 / 10
2213 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
10/10
Info over verloop order
10/10
Snelheid levering
8/10
Verzendmethode
8/10
Bestelgemak
10/10
Klantvriendelijkheid
8/10
Informatie op de website
8/10

Anoniem

8/10

Ik heb in het verleden al vaker gekocht bij WE LOVE TIES en ben altijd heel tevreden geweest over de kwaliteit van de producten en de zorg waarmee het klaarblijkelijk wordt behandeld. Ook een heel snelle reactie op mails met een vriendelijke toon. Ik kom zéker nog shoppen bij WE LOVE TIES!

Sterke punten

Reeds beschreven in 'mijn ervaring met het bedrijf'

Verbeterpunten of tips

Mijn laatste bestelling is de allereerste die ik heb moeten terugsturen, omdat de kleur op de website helemaal niet overeenkwam met de kleur in realiteit. Ik had een donkerrode herensjaal besteld, maar als die bij mij toekwam bleek dat eerder een lichtrode sjaal, waardoor het duidelijk een damessjaal leek.
Wat ik ook altijd heel leuk vind en niet op jullie website zie, is dat de dassen ofwel op een model in kostuum te zien zijn of zelfs gewoon de simulatie van een kostuum dat bij de das past. Dit geeft en iets duidelijker beeld of deze das werkt voor de shopper of niet. Het kost natuurlijk echt handen vol geld en tijd om dit te realiseren voor slechts een klein voordeel voor de shopper. Ik begrijp dus ook perfect waarom dit niet het geval is op jullie website.


Score voor We Love Ties: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja