Reviews

9.1 / 10
13338 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8/10
Info over verloop order
8/10
Snelheid levering
8/10
Bestelgemak
8/10
Klantvriendelijkheid
4/10
Informatie op de website
8/10
After sales
4/10

Fase M.C.

5/10

Te snel succesvol, vergeet dat overal bij bezoek met deskundig bejegend willen worden. Een invalkracht past niet bij jullie huidig ucces.

Sterke punten

Ik had via de site een afspraak gemaakt om 13.30 uur. Die dag waren er te weinig mensen voor verkoop aanwezig door allerlei omstandigheden. Wij wachten dus 3 kwartier. Een sprietelige jongedame deed haar best, maar had onze vraag niet gelezen of wist waarvoor wij kwamen. We hebben gewacht op de juiste medewerker die goed op de hoogte was van onze vraag, gaf goed advies en wist veel van alle modules. Als je weet dat medewerkers vakantie hebben of ziek zijn, dat kan, maar in die situatie 1 verkoopdeskundige die ook nog onverwachte klanten moet ontvangen is een slecht geanticipeerd beleid in de verkoop. De eigenaar ook gesproken, vroeg niets, vertelde wel over het snelle succes, maar sprong niet bij. dus hij en de familie zweven op hun huidige succes, maar hebben het oog voor de situatie opdat uur of omstandigheden verloren. U mag mij bellen, een oude man, kreeg ook geen stoel aangeboden. Koffie maakt niet alles goed.

Verbeterpunten of tips

Bespaar niet op je personeel, zet geen mensen in die van niet weten of hun huiswerk niet hebben gedaan. bespreek met je staf bij aanvang hoe het kan lopen en waar ze op terug kunnen vallen.


Score voor GrootPlezier.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
loopren kippen