Reviews

9.7 / 10
76 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Service en klantvriendelijkheid schipper
9.8/10
Kwaliteit catering
9.4/10
Service en klantvriendelijkheid algemeen
9.8/10
Kwaliteit boot
9.8/10
Kwaliteit route
9.6/10

76 Reviews

Nicole

10/10

Zeker een aanrader! Snelle en vriendelijke organisatie, goede en leuke schipper en mooie boot! Onze buitenlandse gasten vonden het fantastisch!


David

10/10

Zeer goede ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd!


Stephan

10/10

Great boat and service! Food and drinks were outstanding.


Monika van Rijthoven

10/10

Tot in de puntjes geregeld!


Poplight bv

10/10

De service en het contact tijdens het reserveren waren uitstekend. De salonboot was geweldig. Exact zoals we het graag wilde hebben. Charmante en gezellige salonboot. De schipper was aardig en... De service en het contact tijdens het reserveren waren uitstekend. De salonboot was geweldig. Exact zoals we het graag wilde hebben. Charmante en gezellige salonboot. De schipper was aardig en vriendelijk en wist veel te vertellen. De catering was ook heerlijk en goed geregeld.


Anoniem

10/10

Superleuke tocht gehad met collega's tijdens Amsterdam Light Festival. Superleuke schipper en dochter die de catering verzorgde. Top wijntjes en biertjes en lekker eten! Aanrader :)


George

10/10

Enorm leuke vaartocht meegemaakt tijdens het Amsterdam Light Festival. Met stip op1 van de leukste dingen die we gedaan hebben tijdens de kerstvakantie.


Anoniem

9/10

Wij kijken met enorm veel plezier terug op de ALF-rondvaart afgelopen maandagavond met de salonboot Marjet! Los van de getoonde lichtkunstwerken gaf de tocht een mooie indruk van Amsterdam vanaf het... Wij kijken met enorm veel plezier terug op de ALF-rondvaart afgelopen maandagavond met de salonboot Marjet! Los van de getoonde lichtkunstwerken gaf de tocht een mooie indruk van Amsterdam vanaf het water. Natuurlijk droegen de gastvrijheid van de schipper en het comfort van de boot daar ook aan bij. Wij vonden het een interessante en gezellige avond. Bedankt voor jullie organisatie. Top!


Anoniem

10/10

Really good and nice boattour. Luxury boat, cold drinks, nice captain. Can recommend to others!