Reviews

9.1 / 10
1007 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uitvoering
10/10
Toegankelijkheid
8/10
Communicatie
10/10
Begrijpen
8/10
Responsiviteit
8/10

1007 Reviews

Jordi Miedema

10/10

Leuke enthousiaste docent die op een leuke manier zijn kennis overdraagbaar maakt, heeft antwoord op alle vragen en geeft duidelijk uitleg. Ik vond het een leuke leerzame cursus maar 2 dagen is... Leuke enthousiaste docent die op een leuke manier zijn kennis overdraagbaar maakt, heeft antwoord op alle vragen en geeft duidelijk uitleg. Ik vond het een leuke leerzame cursus maar 2 dagen is teveel van het goede


Richie Bacalso

10/10

Heb de cursus met veel plezier ervaren. Zeer goede instrukteur. Michel vertelde zijn verhaal heel uitgebreid dat je bijna niet hoefde te leren (maar wel doen) en je kan merken dat hij passie heeft... Heb de cursus met veel plezier ervaren. Zeer goede instrukteur. Michel vertelde zijn verhaal heel uitgebreid dat je bijna niet hoefde te leren (maar wel doen) en je kan merken dat hij passie heeft voor zijn werk want hij geeft de les vol anthusiasme. Many thanks man


Victor Remmers

9/10

Prima, leuke ontspannen sfeer, redelijk Corona proof (ontsmettingsgel zou mogen), goede uitleg en praktijk. Handige kraan met materialen voor cursus werkzaamheden op "kleine schaal". Locatie prima... Prima, leuke ontspannen sfeer, redelijk Corona proof (ontsmettingsgel zou mogen), goede uitleg en praktijk. Handige kraan met materialen voor cursus werkzaamheden op "kleine schaal". Locatie prima per auto te bereiken.


Frank Wegink

10/10

Tsja, ik gebruik maar steekwoorden. Goed, Gezellig, Streng, Verstand van zaken, Zo moet er een cursus gegeven worden. Perfect. Alles viel mij reuze mee door de lekkere ontspannen sfeer. Ook in... Tsja, ik gebruik maar steekwoorden. Goed, Gezellig, Streng, Verstand van zaken, Zo moet er een cursus gegeven worden. Perfect. Alles viel mij reuze mee door de lekkere ontspannen sfeer. Ook in Coronatijd ging alles perfect.


Maarten Kuipers

7/10

Al ingevuld tijdens training en zou nu graag niet meer deze enquête willen ontvangen zodat ik niet maandelijks deze mail krijg en mijn werkmail één grote reclame box wordt bij voorbaat dank


Egmont Mooij

9/10

Michel beschikt over enorm veel kennis en weet deze op een professionele manier over te brengen op zijn cursisten. Zowel de theorie als de praktijk was mede door de locatie en beschikbare middelen... Michel beschikt over enorm veel kennis en weet deze op een professionele manier over te brengen op zijn cursisten. Zowel de theorie als de praktijk was mede door de locatie en beschikbare middelen als uitstekend ervaren.


Arnold Katoen

10/10

Lars heeft een duidelijke uitleg zonder nonsens .
Af en toe n grap en dat slaat aan bij mij en mijn collega s.
Kan op een goeie manier de volle aandacht krijgen ,en dat werkt zeer...
Lars heeft een duidelijke uitleg zonder nonsens .
Af en toe n grap en dat slaat aan bij mij en mijn collega s.
Kan op een goeie manier de volle aandacht krijgen ,en dat werkt zeer prettig.
Top!


Anita Thibaudier

10/10

Geweldig leerproces op een unieke en hele leerzame wijze met een grapje en lolletje waardoor Michel onze aandacht vast wist te houden. Geweldige "Leraar" heb ontzettend veel geleerd van hemzelf,maar... Geweldig leerproces op een unieke en hele leerzame wijze met een grapje en lolletje waardoor Michel onze aandacht vast wist te houden. Geweldige "Leraar" heb ontzettend veel geleerd van hemzelf,maar zeker ook van zijn uitleg hulp en opmerkingen. En niet vergeten de gezellige sfeer die hij meebracht Ik heb erg genoten van alles!


Bert de Groot

8/10

De instructeur-trainer was zeer betrokken bij de reden en werkzaamheden waarom een cursist aan de opleiding deelnam. De uitleg was helder en duidelijk met aandacht voor de persoonlijke wens van de... De instructeur-trainer was zeer betrokken bij de reden en werkzaamheden waarom een cursist aan de opleiding deelnam. De uitleg was helder en duidelijk met aandacht voor de persoonlijke wens van de cursist.


Piotr Brzostek

10/10

Een geweldige aanpak van de kant van de trainers, ondanks de stress begon het vanaf het begin te verdwijnen vanwege de geweldige sfeer die ze creëren. De training duurde 2 dagen en de tijd vloog... Een geweldige aanpak van de kant van de trainers, ondanks de stress begon het vanaf het begin te verdwijnen vanwege de geweldige sfeer die ze creëren. De training duurde 2 dagen en de tijd vloog snel voorbij. Coronavirus schrikt ze niet af, alle maatregelen blijven bewaard, ik ben erg blij met deze twee dagen.