Reviews

9.3 / 10
363 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

363 Reviews

Familie wunderink

10/10

Mijn vrouw kocht in maart een van dijck ebike,ik kocht dezelfde 21 november.proef gereden,niets was teveel,goede uitleg door meneer hans. Kon 5 fietsen proberen die werden naar onze maat... Mijn vrouw kocht in maart een van dijck ebike,ik kocht dezelfde 21 november.proef gereden,niets was teveel,goede uitleg door meneer hans. Kon 5 fietsen proberen die werden naar onze maat afgesteld.wat een heerlijke fietsen.

Beschrijf hier uw ervaring

Dit is nog een bedrijf dat met je mee denkt.zijn geen verkopers,maar nog echte adviseurs.


E-bikez.nl

7/10
(Bewerkt)

Juiste service

Beschrijf hier uw ervaring

2 fietsen van ruim 3000 euro per stuk. Nu binnen 3 jaar al eerder gratis accu gewisseld. Nu weer de accu defect, nadat deze fiets in de regen heeft gestaan. Bij melding, een nieuwe accu aangeboden... 2 fietsen van ruim 3000 euro per stuk. Nu binnen 3 jaar al eerder gratis accu gewisseld. Nu weer de accu defect, nadat deze fiets in de regen heeft gestaan. Bij melding, een nieuwe accu aangeboden tegen een redelijke prijs.

Reactie E-bikez.nl:

Als toevoeging op deze review wil E-bikez melden dat er buiten de garantie een keurige oplossing geboden (nieuwe accu tegen zeer schappelijke prijs) is om zodoende weer een tevreden klant te hebben.... Als toevoeging op deze review wil E-bikez melden dat er buiten de garantie een keurige oplossing geboden (nieuwe accu tegen zeer schappelijke prijs) is om zodoende weer een tevreden klant te hebben.
Dit doet E-bikez vanwege het feit dat alles vanuit redelijkheid en billijkheid bekeken wordt en waar mogelijk niet te zwart wit omgegaan wordt met zaken buiten de garantie. Dat maakt E-bikez net wat klantvriendelijker dan nodig en dat doen wij graag !
Gelukkig heeft de heer vd Zwet aangegeven heel blij te zijn met de geboden oplossing.


J. Linssen

9/10

Prima uitleg en mooi assortiment

Beschrijf hier uw ervaring

De door E-bikez speciaal geselecteerde fietsen zijn stuk voor stuk erg mooi afgewerkt en hebben ook nog eens een grote accu.
Wij hebben uiteindelijk voor model JUNO gekozen. Sterke motor met...
De door E-bikez speciaal geselecteerde fietsen zijn stuk voor stuk erg mooi afgewerkt en hebben ook nog eens een grote accu.
Wij hebben uiteindelijk voor model JUNO gekozen. Sterke motor met 700wh accu.


Particulier

6/10

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Mensen die een Spark de Luxe hebben en waarvan de sensor plaat achter een breuk heeft, doe er een stukje alu folie tussen en hij doet het weer prima?


E-Bikez

10/10

Zeer goede ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Recent een elektrische fiets aangeschaft bij E-Bikez. Ze nemen de tijd voor klanten. We voelden totaal geen druk en kon rustig thuis erover nadenken. Wij hebben eerder 2 electrische fietsen naar... Recent een elektrische fiets aangeschaft bij E-Bikez. Ze nemen de tijd voor klanten. We voelden totaal geen druk en kon rustig thuis erover nadenken. Wij hebben eerder 2 electrische fietsen naar tevredenheid bij E-Bikez gekocht en hebben nu een 3e fiets aangeschaft! Dank voor de goede service. Voor ons geen andere zaak dan E-Bikez!


Els

10/10

Top service

Beschrijf hier uw ervaring

Pech onderweg met mijn fiets. E-bikez gebeld en zij regelde dat we gelijk terecht konden bij de reparateur.( we waren toevallig in de buurt aan het fietsen). Daar aangekomen fiets gelijk... Pech onderweg met mijn fiets. E-bikez gebeld en zij regelde dat we gelijk terecht konden bij de reparateur.( we waren toevallig in de buurt aan het fietsen). Daar aangekomen fiets gelijk gerepareerd.
Echte top service. En wij konden blij weer verder fietsen.


Kees Francino

10/10

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Na ruim 5 jaar met de Spark Evo nu toe aan een moderner 'broertje' in een strakker, lichter en innovatiever jasje: de Nova LTD. Uitgebreid gesprek gehad inclusief proefritten. Een verademing in... Na ruim 5 jaar met de Spark Evo nu toe aan een moderner 'broertje' in een strakker, lichter en innovatiever jasje: de Nova LTD. Uitgebreid gesprek gehad inclusief proefritten. Een verademing in vergelijking met de lokale fietswinkel. Vlotte afhandeling en prettige communicatie. Zeker de moeite waard als u een nieuwe E-bike zoekt.


Iris Roelens

8/10

Nemen de tijd voor je vragen en denken met je mee

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb de e-bike Huyser Maleo vanuit België besteld. Ik had reeds eerder met een dergelijke fiets gereden, maar ondanks de goede telefonische uitleg twijfelde ik toch nog over de juiste maat. Om die... Ik heb de e-bike Huyser Maleo vanuit België besteld. Ik had reeds eerder met een dergelijke fiets gereden, maar ondanks de goede telefonische uitleg twijfelde ik toch nog over de juiste maat. Om die reden werden uiteindelijk 2 fietsen voorzien bij de levering, zodat ik nog even kon proefrijden ter plekke. Gelukkig, want de grotere maat bleek uiteindelijk de beste.
Conclusie: goeie service, snelle levering en uitgebreide uitleg ter plekke over het gebruik van de fiets zelf. Ook hier werd tijd voor genomen, niets snel snel snel. Een verademing in deze tijden :-)


Sanne de Jong

10/10

Zeer deskundig en top service!

Beschrijf hier uw ervaring

Denken met je mee, zetten een stapje extra en zijn zeer deskundig. Heel fijn!


Willem Podt

10/10

Prima en service gerichte onderneming

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn Van Dijck Letho belt fiets is in prima staat op mijn huis adres afgeleverd.
Er was een misverstand over het stuur wat in goede harmonie is opgelost.
Ook werd goed meegedacht over een...
Mijn Van Dijck Letho belt fiets is in prima staat op mijn huis adres afgeleverd.
Er was een misverstand over het stuur wat in goede harmonie is opgelost.
Ook werd goed meegedacht over een oplossing voor mijn Ortlieb stuur tas en een passende accessoire geleverd.
Ik beveel E Bikez dan ook van harte aan.