Reviews

9.4 / 10
950 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

950 Reviews

Sjarina Abdoel/Worley NL B.V.

10/10

Top Service!

Uw beoordeling

Goed


E. Oord

7/10

Helder en deskundig begeleiding bij het ontslag traject

Uw beoordeling

Ben geholpen door Tara de Rijke, Heb deskundig en helder advies en een juiste ondersteuning in het ontslagtraject ontvangen. Altijd een goede bereikbaarheid en snelle reactie op mails of... Ben geholpen door Tara de Rijke, Heb deskundig en helder advies en een juiste ondersteuning in het ontslagtraject ontvangen. Altijd een goede bereikbaarheid en snelle reactie op mails of telefoontjes. Zeker aan te raden.


X

8/10

Snelle en heldere reacties.

Uw beoordeling

Goed


Ronald

10/10

Snel en duidelijk.

Uw beoordeling

Heel netjes en duidelijk geholpen door heer Robin Sieverink.


Ronald

10/10

Professioneel, duidelijk en snel.

Uw beoordeling

Heel fijn dat je op deze manier geholpen kunt worden, er word snel gereageerd en zelfs als je nog vragen vergeten bent na t eerste advies word je supervriendelijk en professioneel geholpen. De Heer... Heel fijn dat je op deze manier geholpen kunt worden, er word snel gereageerd en zelfs als je nog vragen vergeten bent na t eerste advies word je supervriendelijk en professioneel geholpen. De Heer Robin Sieverink ben ik zeer dankbaar voor zijn duidelijke advies wat weer een last van de schouders heeft gehaald bij me. Waardeer zijn hulp enorm!


I.M. van Beek

10/10

Uitstekend!

Uw beoordeling

Tara de Rijke heeft mij bijzonder snel en goed geholpen om het voorgestelde resultaat te behalen. Vriendelijk en duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden.


Tanya Burggraaff

9/10

Vakkundige professionele hulp

Uw beoordeling

Als je snel en vakkundig geholpen wilt worden ben je hier aan het goede adres! De juristen weten waar ze het over hebben en staan voor het beantwoorden van je vragen klaar. Ik ben geholpen door Tara... Als je snel en vakkundig geholpen wilt worden ben je hier aan het goede adres! De juristen weten waar ze het over hebben en staan voor het beantwoorden van je vragen klaar. Ik ben geholpen door Tara de Rijke en mocht ik ooit weer hulp nodig hebben zal ik haar zeker weer benaderen

Reactie Juristen ArbeidsRecht Nederland:

Bedankt voor jouw positieve aanbeveling. In situaties als deze is snelheid en vakkennis inderdaad heel belangrijk. Het is heel mooi te lezen dat onze juriste Tara de Rijke dat voor jou goed heeft... Bedankt voor jouw positieve aanbeveling. In situaties als deze is snelheid en vakkennis inderdaad heel belangrijk. Het is heel mooi te lezen dat onze juriste Tara de Rijke dat voor jou goed heeft ingevuld.
Vriendelijke groeten, Juristen Arbeidsrecht Nederland


Anneke Rikhof van den Bosch

9/10

Uitstekend geholpen

Uw beoordeling

Tara de Rijke heeft snel gereageerd en gehandeld.


Juan Berghout

10/10

Ik ben fantastisch begeleid

Uw beoordeling

Ik ben super goed geholpen door Tara de Rijke. Zij was altijd bereikbaar.


Remco

10/10

Deskundig advies, aanrader

Uw beoordeling

Goed geholpen door Tara de Rijke, ze heeft veel kennis over vaststellingsovereenkomsten en kijkt met een kritische blik naar de documenten. Ze heeft namens mij onderhandeld en heeft dit goed gedaan.... Goed geholpen door Tara de Rijke, ze heeft veel kennis over vaststellingsovereenkomsten en kijkt met een kritische blik naar de documenten. Ze heeft namens mij onderhandeld en heeft dit goed gedaan. Een advocaat misschien nog een stapje verder gaan vwb een strategie/aanval, echter ben ik content met de uitkomst en is dit in mijn geval dus niet nodig geweest. Zeker een aanrader!