Reviews

9.4 / 10
1295 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

1295 Reviews

P.Drielinger

10/10

Fijn dat deze juristen er zijn.

Uw beoordeling

Ik ben goed en snel geholpen.


Sandrine Pelletier

10/10

Mijn ontslag is soepel verlopen door een goede bemiddeling en advies

Uw beoordeling

De bemiddeling van Tara de Rijke heeft uiteindelijk geleid tot een goede afspraak tussen mij en mijn werkgever. Ze heeft al mijn vragen en punten deskundig beantwoord, daardoor kon ik tot een goede... De bemiddeling van Tara de Rijke heeft uiteindelijk geleid tot een goede afspraak tussen mij en mijn werkgever. Ze heeft al mijn vragen en punten deskundig beantwoord, daardoor kon ik tot een goede compromis komen met mijn werkgever.


Laura

10/10

Super snelle en duidelijke service

Uw beoordeling

Wat ontzettend fijn hoe snel en duidelijk ik geholpen ben. Sven de Brouwer heeft mij geholpen met een vaststellingsovereenkomst. Hij zit kort op de bal, kwam met goede ideeën en heeft alles zeer... Wat ontzettend fijn hoe snel en duidelijk ik geholpen ben. Sven de Brouwer heeft mij geholpen met een vaststellingsovereenkomst. Hij zit kort op de bal, kwam met goede ideeën en heeft alles zeer duidelijk uitgelegd.


Ineke

9/10

Prima advies

Uw beoordeling

Prima advies ontvangen van Bas Wielink over een vasstellingsovereenkomst. Fijn ook dat ik de onderhandelingen met werkgever niet zelf hoefde te doen maar dit aan Bas Wielink kon overlaten, dit... Prima advies ontvangen van Bas Wielink over een vasstellingsovereenkomst. Fijn ook dat ik de onderhandelingen met werkgever niet zelf hoefde te doen maar dit aan Bas Wielink kon overlaten, dit maakte de hele situatie wat minder stressvol.


Simone Scholtz

9/10

Goed

Uw beoordeling

Bas Wielink heeft mij begeleid in de ontslagprocedure en de onderhandelingen met mijn werkgever vwb de VSO. De communicatie was prettig en de begeleiding professioneel.


N+P

10/10

Zeer deskundige en succesvolle bijdrage geleverd aan de beëindigingsovereenkomst van mijn werk.

Uw beoordeling

Mijn werkgever en ik hadden een andere mening over het uit te voeren werk. Na veel communicatie hebben we uiteindelijk besloten uit elkaar te gaan. Tara de Rijke van Juristen ArbeidsRecht Nederland... Mijn werkgever en ik hadden een andere mening over het uit te voeren werk. Na veel communicatie hebben we uiteindelijk besloten uit elkaar te gaan. Tara de Rijke van Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft mij op een fantastische manier bijgestaan om op een respectvolle manier een correcte compensatie uit te onderhandelen.


Rutger Baan

10/10

Uitstekend geholpen

Uw beoordeling

10


Hans

9/10

Duidelijk antwoord op mijn vraag van jurist Sven de Brouwer

Uw beoordeling

zeer deskundig


Matthijs

10/10

Prima dienstverlening

Uw beoordeling

Snelle reactie van Sven gekregen. Al mijn vragen zijn duidelijk en volledig beantwoord. Zeker aan te bevelen.


Bob Smit

8/10

Sven de Brouwer heeft mij uitstekend en deskundig bijgestaan in een ontslagprocedure.

Uw beoordeling

Een hele goede beoordeling.