Reviews

9.4 / 10
787 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

787 Reviews

Janny

10/10

Uitstekende dienstverlening!

Uw beoordeling

Dhr. Pham heeft mij uitstekend ondersteund bij het afsluiten van de VSO met mijn werkgever door een eerlijk en duidelijk advies en heldere uitleg. Zijn communicatie met de werkgever over de... Dhr. Pham heeft mij uitstekend ondersteund bij het afsluiten van de VSO met mijn werkgever door een eerlijk en duidelijk advies en heldere uitleg. Zijn communicatie met de werkgever over de ontslagvergoeding heeft tot het gewenste resultaat geleid.


D

10/10

Top

Uw beoordeling

Heel snel,duidelijk Advies en antwoord indien er vragen zijn


D Ootes BAM Bouw en Techniek

7/10

Correct en netjes geholpen

Uw beoordeling

8


Ahlam

10/10

Uitstekend geholpen!

Uw beoordeling

Zeer prettig ervaren met Juristen Arbeidsrecht Nederland. Roegsanah Hassankhan heeft mij goed geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Erg vriendelijke, professionele en snelle acties en... Zeer prettig ervaren met Juristen Arbeidsrecht Nederland. Roegsanah Hassankhan heeft mij goed geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Erg vriendelijke, professionele en snelle acties en reacties. Begripvol en duidelijke adviezen. Absoluut een aanrader. Mijn dank voor jullie hulp is zeker op zijn plaats.


Diny veltman

10/10

Snel behulpzaam en deskundig advies

Uw beoordeling

Wij zijn Vivien raterink van arbeidsrecht nederland heel erg dankbaar. Door haar deskundig advies zijn ik en mijn werkgever goed uit elkaar gaan. Ik kreeg een vaststelling overeenkomts van mijn... Wij zijn Vivien raterink van arbeidsrecht nederland heel erg dankbaar. Door haar deskundig advies zijn ik en mijn werkgever goed uit elkaar gaan. Ik kreeg een vaststelling overeenkomts van mijn werkgever die niet rieel was. En waar we zeker niet akkoord mee moesten gaan. Vivien heeft ons bijgestaan om te bemiddelen met mijn werkgever zij heeft mijn werkgever op de punten gewezen waar ik recht op had. Door haar deskundigheid en advies zijn wij tot een mooie vaststellingsovereenkomst gekomen. Vivien was ook erg snel met reageren en speelde overal erg snel op in. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet in ons


martin haddeman

10/10

Uiterst tevreden

Uw beoordeling

ik raad het iedereen aan inzake vaststellingsovereenkomsten


Joyce

10/10

Alles perfect geregeld!!!

Uw beoordeling

Ik ben super goed geholpen door mevrouw Mirjam Boks. Duidelijke en snelle communicatie met een goed eindresultaat.


Remco

8/10

Zeer goed geholpen

Uw beoordeling

Goed


V. Raterink

9/10

Geweldig geholpen door mevrouw Raterink, zij is en TOPPER.

Uw beoordeling

Een dikke 10


A. Weiland

10/10

De dienstverlening van arbeidsjurist Vivièn Raterink is zeer adequaat en professioneel, door haar kennis, ervaring en gedegen advies, heb ik met vertrouwen een VSO ondertekend.

Uw beoordeling

Zeer goed, snelle en vakkundige reactie!