Reviews

9.4 / 10
838 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

838 Reviews

Maarten Tromp

9/10

Goed samengewerkt, snelle service

Uw beoordeling

Prima


Theodoor

10/10

Goed en snel geholpen met een betere ontslag regeling.

Uw beoordeling

Door werkgever aangeboden ontslag vergoeding was lager dan het wettelijke minimum, met hulp van de jurist er meer uit weten te halen dan het wettelijke minimum.


Janneke

10/10

Uitstekende dienstverlening

Uw beoordeling

Erg goed en snel geholpen door mevrouw Roegsanah Hassankhan. Bij elke verandering direct terugkoppeling zowel telefonisch als via mail. Ben zeer tevreden!


Sanne

10/10

Zeer goede en snelle afhandeling

Uw beoordeling

Erg goede en snelle afhandeling mogelijk gemaakt door Tara de Rijke.


Tara

10/10

Goed geregeld

Uw beoordeling

Netjes afgewerkt


Edison

10/10

Geweldig

Uw beoordeling

onlangs, boodt mijn werkgever mij een vaststellingovereenkomst aan om te vertrekken. ik was het er niet mee eens en vooral niet met de vergoeding. Ik heb contact gezocht met de nationale... onlangs, boodt mijn werkgever mij een vaststellingovereenkomst aan om te vertrekken. ik was het er niet mee eens en vooral niet met de vergoeding. Ik heb contact gezocht met de nationale adviesbalie. mw Linda heeft me toen goed geholpen en advies gegeven, daarna heeft ze mij doorverwezen naar, Juristen arbeidsrecht nederland. mw Vivién Raterink heeft mijn zaak opgepakt en tot mijn verbazing heeft ze mij op afstand geweldig bijgestaan. zonder persoonlijk contact is mw. raterink in staat een zaak in het voordeel van client op te lossen. en tevens geef zij ook goed advies. met andere woorden als je ontslagen dreigt te worden en er wordt je een vaststelling overeenkomst aangeboden door werkgever, adviseer ik, informeer eerst, teken niets, en neem contact op met juristen arbeidsrecht nederland. Zij halen alles uit de kast om je zo goed mogelijk bij te staan. mvg Edison


Peter Kruithof

10/10

Professionele, prettige en correcte wijze van communiceren

Uw beoordeling

Als je hulp nodig hebt bij een arbeidsrechtelijk conflict dan raad ik je aan om contact te zoeken met J.A.N. Pragmatisch, professioneel, prettig, snel en correct in het handelen. Je kunt er op... Als je hulp nodig hebt bij een arbeidsrechtelijk conflict dan raad ik je aan om contact te zoeken met J.A.N. Pragmatisch, professioneel, prettig, snel en correct in het handelen. Je kunt er op vertrouwen dat je belangen goed worden behartigd, je constant wordt geïnformeerd en je min of meer afstand kunt nemen van een moeilijke situatie.


Ton Amama

10/10

Daadkrachtig, helder, duidelijk en zeer vriendelijk

Uw beoordeling

Ten zeerste aan te raden


Broich

10/10

Snelle duidelijk afhandeling van zaken.

Uw beoordeling

zie vorige vraag. alles top geregeld , neemt een hele hoop zorgen en stres weg.


Jan

10/10

Goed snel en vakkundig geholpen

Uw beoordeling

Verdiend een 9 voor snelheid en onderhandelingen waardoor je zelf veel stress bespaard blijft