Reviews

9.4 / 10
749 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

749 Reviews

J ten Hoeve

8/10

Professioneel geholpen,snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Uw beoordeling

Erg goed bedrijf


Pauw BV

10/10

Een betrokken juriste die gelukkig aan alles dacht.

Uw beoordeling

Hulpvaardig, geduldig, professioneel en vriendelijk in de benadering naar de tegenpartij. Een fatsoenlijke manier om twee partijen tevreden te houden en tóch het beste voor haar client te behalen.... Hulpvaardig, geduldig, professioneel en vriendelijk in de benadering naar de tegenpartij. Een fatsoenlijke manier om twee partijen tevreden te houden en tóch het beste voor haar client te behalen. ?top.


Strik

9/10

Blij mee

Uw beoordeling

Goed en deskundig, zijn vriendelijk en denken mee.
Ben erg blij met de vlotte afhandeling.


Toine van der Velden

10/10

Voortreffelijke professionele begeleiding

Uw beoordeling

Niets op aan te merken


Enrico

6/10

Snel geholpen

Uw beoordeling

Goed


Martha Humble

8/10

Er is altijd een snelle reactie geweest gevolgd door duidelijk te nemen acties.,

Uw beoordeling

Laagdrempelig en snel contact.


Josine Beijersbergen

10/10

Fantastische snelle hulp!

Uw beoordeling

Super snelle hulp zeer tevreden! Goed te bereiken en snel ook. Alles is goed uitgelegd. De heer van Pham heeft ons top geholpen


Robert Siezenga

10/10

Goede, snelle bijstand in arbeidsrecht

Uw beoordeling

Ik ben heel tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Alles is mij duidelijk uitgelegd, en op een vriendelijke manier. Ook is het kantoor zeer goed te bereiken. Ik kan het alleen maar aanraden.


Tessa

10/10

Goed geholpen door Trude Feuilletau de Bruyn

Uw beoordeling

Toen ik een VSO aangeboden kreeg wist ik even niet wat ik moest doen. Buiten dat je je niet goed voelt doordat je je baan kwijt raakt en mijn contact met mijn werkgever erg stroef verliep heb je... Toen ik een VSO aangeboden kreeg wist ik even niet wat ik moest doen. Buiten dat je je niet goed voelt doordat je je baan kwijt raakt en mijn contact met mijn werkgever erg stroef verliep heb je simpelweg niet voldoende kennis over deze materie. Via Google stuitte ik op vaststellingsovereenkomst.nl. Ik stuurde een mail over mijn situatie en werd snel teruggebeld. Hierna heb ik als jurist Mevrouw Trude Feuilletau de Bruyn toegewezen gekregen. Zij heeft mij geholpen om tot een akkoord te komen met de VSO en een veel betere deal weten te regelen.
Vanaf het eerste telefoontje met haar viel er een last van mijn schouders. Een zeer hartelijke dame met een hoop kennis. Ze heeft alle communicatie en onderhandelingen met mijn werkgever tot zich genomen. En met elke beslissing heeft ze mij uitgebreid met mij overlegd en mij geïnformeerd. Achteraf gezien ben ik zo blij dat ik contact heb opgenomen met deze firma.


Sander

10/10

Uitstekende service, zeer snel en met top resultaat

Uw beoordeling

Zeer goede hulp gekregen in een proces waar ik zelf geen ervaring mee had. Goede uitleg en heldere communicatie hebben tot een zeer positief resultaat geleid. Met alle medewerkers een zeer... Zeer goede hulp gekregen in een proces waar ik zelf geen ervaring mee had. Goede uitleg en heldere communicatie hebben tot een zeer positief resultaat geleid. Met alle medewerkers een zeer vriendelijk contact gehad en door allemaal goed en snel geholpen.