Reviews

9.8 / 10
113 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

113 Reviews

Sharon & Sander

10/10

Persoonlijke aandacht en interesse. Er wordt meegedacht en eerlijkheid staat voorop. Enorm goede service ook rondom de levering.

Beschrijf hier uw ervaring

- goede service
- vriendelijke gastheer en gastvrouw
- mooie, trendy meubelen en accessoires


Linda

10/10

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer behulpzaam en vriendelijk


kollen

10/10

10 jaar geleden hadden wij voor het eerst meubelen gekocht bij Frans Kotter. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd. Vandaar dat we dit jaar weer terug... 10 jaar geleden hadden wij voor het eerst meubelen gekocht bij Frans Kotter. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd. Vandaar dat we dit jaar weer terug zijn gekomen voor nieuwe meubelen.

Beschrijf hier uw ervaring

Dit jaar hebben we een tvkast op maat en naar kleur laten maken ook een servieskast. Daarnaast drie salontafels die je nergens anders in een winkel vind. Ook nu werd er weer goed naar onze wensen... Dit jaar hebben we een tvkast op maat en naar kleur laten maken ook een servieskast. Daarnaast drie salontafels die je nergens anders in een winkel vind. Ook nu werd er weer goed naar onze wensen geluisterd. Ook de eettafel met stoelen zagen er weer super uit.
Heb zelfs adviezen via de whats app gehad over mijn oude tafel die nu naar mijn zoon is gegaan en zeker nog heel wat jaartjes mee kan.
Mijn zoon had ook nog een bank en en stoelen nodig ook hij is goed geslaagd en en is ook zeer tevreden.


Elpwood Deutschland

10/10

Kan er maar 1 ding over zeggen: TOP!!

Beschrijf hier uw ervaring

TV meubel in andere kleur? Geen enkel probleem.


Fam. Brok

10/10

Uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer klantvriendelijk, meedenkend, niets is teveel, kortom een echte aanrader.


vandenBos-Zandvoort

10/10

Gezellige inrichting en zeer behulpzaam

Beschrijf hier uw ervaring

toppers


Joost & Manon Hertsenberg

10/10

Uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring

Frans is een aardige vent met een leuke en vooral unieke collectie sfeervolle spullen voor elke woning! Zeker een bezoek waard! Eerlijke prijzen en prima mogelijkheden omtrent bezorging etc. Wij... Frans is een aardige vent met een leuke en vooral unieke collectie sfeervolle spullen voor elke woning! Zeker een bezoek waard! Eerlijke prijzen en prima mogelijkheden omtrent bezorging etc. Wij zijn erg geholpen en erg blij met onze meubels!


Ans en Arnout

10/10

Dit is een no-nonsense bedrijf waar de klant koning is. Je krijgt goede informatie en men denkt goed met je mee. Een keus voor goede meubels is dan ook geen probleem meer. De ontvangst is zeer... Dit is een no-nonsense bedrijf waar de klant koning is. Je krijgt goede informatie en men denkt goed met je mee. Een keus voor goede meubels is dan ook geen probleem meer. De ontvangst is zeer hartelijk. Ouderwets Twents, zouden we willen zeggen. Aanrader!

Beschrijf hier uw ervaring

Klantvriendelijk, gastvrij, ongedwongen!


Karin Foroni- de voer

10/10

Vriendelijk personeel die ons perfect geholpen hebben bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe hoekbank. Wij zijn zeer tevreden met onze bank.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, nemen echt de tijd voor je. Ook de bezorging van de bank was top geregeld.


Anouk ter Beek

10/10

Zeer goede ervaring. De meubels zijn fantastisch!

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn heel goed geholpen. Het is een grote investering meubels kopen en dan is het fijn dat er zo de tijd wordt genomen en dat je goed advies krijgt.