Reviews

Leefhuus

9.3 / 10
108 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

108 Reviews

Els van den Berg

9/10

Prima ervaring . Snelle verzending ook !


Elâ

10/10

Goede communicatie en mooi product


John

8/10

Fijne kinderstoel met naam


Gerda van Zelst

10/10

Ik zag een mooie eiken serveerplank op mp en wilde daar een vensterbank van maken. Na telefonisch contact met Wim heeft hij een prachtige vensterbank op maat gemaakt.


Marie

10/10

Fijn en makkelijk bestellen


Els bothe

3/10

Helaas was het blok van de schommel niet mooi, veel gaten, en niet mooi van kleur, en niet geschuurd, daardoor splinter bij aanraken, jammer, teduur daardoor.

Reactie Leefhuus:

Het gaat hier om een grenen schommel gemaakt uit een balk uit een oud huis. Misschien wel 100 jaar oud en dat is inderdaad zichtbaar aan bijvoorbeeld roestige spijkergaten e.d. Dit maakt het een... Het gaat hier om een grenen schommel gemaakt uit een balk uit een oud huis. Misschien wel 100 jaar oud en dat is inderdaad zichtbaar aan bijvoorbeeld roestige spijkergaten e.d. Dit maakt het een uniek en sfeervol geheel. Fraai om te zien. Het blok was wel licht geschuurd. Maar moet natuurlijk dit karakter behouden. Jammer dat dit niet duidelijk was. De klant had duidelijk een heel andere verwachting. Ik heb haar nog uitgebreid telefonisch uitleg gegeven over hoe dit op te hangen. En zelfs nog gratis extra touwen van de touwslager meegestuurd om de schommel aan een balk in de woning op te kunnen hangen zonder deze te beschadigen. Dit is echter niet vermeld in de beoordeling.


Grijmans

9/10

Goede degelijke kwaliteit en ontzettend mooi afgewerkte bank.


Martin

10/10

Tevreden" netjes gemaakt" alles naar wens"
op tijd geleverd.
" TOP "


Frank

9/10

Prettig. Er werd nog contact opgenomen om mogelijkheden aan te geven