Reviews

9.3 / 10
62 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

62 Reviews

R. Kool

8/10

Uitstekend. Een gezelschapsspel vol intriges onder bezielende leiding van Larry. Ook heel erg leuk met een relatief kleine groep van vijf spelers.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


TataSteel Ijmuiden

8/10

Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief... Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief dan wel contraproductief werkt. Van de 800 deelnemers was lang niet iedereen enthousiast bij de start, maar de trainers slagen er vaak in hen te overtuigen van het effect op de groep, zodat 95% van de sessies succesvol verloopt.

Welk spel/maatwerk?

safety game (toezichthouden bij bouwwerk met dozen)


Rob Oostendorp

10/10

Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie...
Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie vragenlijst en je antwoorden op mijn vragen.

Gisteren was wat mij betreft een groot succes. Ik heb uitsluitend positieve reacties gehad en heb ook erg moeten lachen om de interacties tussen de acteurs onderling en met de gasten. Leuk detail was ook de scéne buiten de zaal op de trap waar een gast met een foto van weer binnenkwam. Van de Inspecteur die net zijn bakje nasi aan het opwarmen was, tot Linda die wanhopig op zoek was naar liefde. Iedereen vond het leuk en het leverde veel stof tot gesprek op na het diner. Precies waar ik op hoopte.

Bedankt voor jullie inzet, ik ben fan!

Welk spel/maatwerk?

Moordspel: het Testament


Arjen Wemmenhove

10/10

Zeer Positief.

Het spel was zeer leuk om te doen, kan het iedereen aanraden. Zeer geschikt om te doen als afdelingsuitje of met de familie.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


Arjen Wemmenhoveq

10/10

Het moordspel gespeeld

Welk spel/maatwerk?

Nee


GeoFort

10/10

Acteurs zijn uitstekend in de rol die ze neerzetten, complex, leuk en spannend spel!

Welk spel/maatwerk?

“Moord & Misdaad” .


personeelsvereniging

9/10

Mijn ervaring is zeer goed. Zeer professionele organisatie, die weet waar het om draait. Mensen vermaken en entertainen.

Welk spel/maatwerk?

moordspel gif


Sandra van Thiel

10/10

Voor mijn 50e verjaardag heb ik een lunch voor familie en vrienden georganiseerd, met een verrassing: een moordspel met acteurs van Living Tale. Het was een groot succes. Iedereen vond het prachtig.... Voor mijn 50e verjaardag heb ik een lunch voor familie en vrienden georganiseerd, met een verrassing: een moordspel met acteurs van Living Tale. Het was een groot succes. Iedereen vond het prachtig. Een mooie manier om mensen die elkaar niet allemaal even goed kennen, samen te laten puzzelen. En de acteurs deden het geweldig goed, ze nemen je mee in het spel, er is veel humor en improvisatie, en tot op het laatste moment bleef het spannend: wie heeft het nou gedaan?

Welk spel/maatwerk?

Het Testament (lunch)


Promens-Care

8/10

Harstikke leuk om samen als team eens op een andere manier met elkaar de tijd door te brengen. We hoopten op plezier, gekkigheid en veel creativiteit. Alles wat we hoopten zat er in . Soms was de... Harstikke leuk om samen als team eens op een andere manier met elkaar de tijd door te brengen. We hoopten op plezier, gekkigheid en veel creativiteit. Alles wat we hoopten zat er in . Soms was de chaos zo groot dat ook de acteurs er de handen vol aan hadden, hertgeen voor ons ook leuk was om te zien.

Welk spel/maatwerk?

Het ging om de ontsnapping in 2 dagdelen. Voordeel van 2 dagdelen is dat niet alles onder druk staat en dat het daardoor een weergave wordt van het dagelijkse, waar al zo veel druk en hectiek is.


Afke Sietsma

10/10

Deze escape room was echt heel leuk! Ik heb eerder een escape room in een echte gevangenis gedaan en ik vond dit veel leuker. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, omdat het gewoon thuis was, maar... Deze escape room was echt heel leuk! Ik heb eerder een escape room in een echte gevangenis gedaan en ik vond dit veel leuker. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, omdat het gewoon thuis was, maar de eerste bewaker wist meteen heel goed de sfeer neer te zetten. Het was ook best een hele leuke en spannende uitdaging om uit te vinden welke bewaker je het beste kon kiezen voor de volgende 'ronde', zodat je zo effectief mogelijk de juiste informatie kon verzamelen om mee te ontsnappen. Een goede samenwerking tussen de deelnemers maakte het hele spel nog leuker, omdat we echt heel interactief met elkaar bezig waren. Wat ook leuk was, is dat het tot het einde spannend bleef. En tijdens het napraten met de acteur kwam je er achter hoe iedereen het had beleefd. Dat was een leuke afsluiting, want er gebeurde zo veel dat je tóch niet alles meekrijgt, ook al probeerde ik dat wel.

Welk spel/maatwerk?

Escape Room Thuis