Reviews

9.3 / 10
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

63 Reviews

Nederlandse Rode Kruis

10/10

Wij waren tijdens onze training met teamleiders heel erg tevreden over Larry van LivingTale! Hij voerde de rollenspellen zeer goed uit, gaf goede en opbouwende feedback aan de deelnemers en legde... Wij waren tijdens onze training met teamleiders heel erg tevreden over Larry van LivingTale! Hij voerde de rollenspellen zeer goed uit, gaf goede en opbouwende feedback aan de deelnemers en legde zaken goed uit. En wij zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze trainingsacteur.

Welk spel/maatwerk?

Rollenspellen met trainingsacteur en communicatietrainer aan de hand van casussen uit de praktijk voor het trainen van vrijwillige teamleiders.


R. Kool

8/10

Uitstekend. Een gezelschapsspel vol intriges onder bezielende leiding van Larry. Ook heel erg leuk met een relatief kleine groep van vijf spelers.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


TataSteel Ijmuiden

8/10

Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief... Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief dan wel contraproductief werkt. Van de 800 deelnemers was lang niet iedereen enthousiast bij de start, maar de trainers slagen er vaak in hen te overtuigen van het effect op de groep, zodat 95% van de sessies succesvol verloopt.

Welk spel/maatwerk?

safety game (toezichthouden bij bouwwerk met dozen)


Rob Oostendorp

10/10

Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie...
Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie vragenlijst en je antwoorden op mijn vragen.

Gisteren was wat mij betreft een groot succes. Ik heb uitsluitend positieve reacties gehad en heb ook erg moeten lachen om de interacties tussen de acteurs onderling en met de gasten. Leuk detail was ook de scéne buiten de zaal op de trap waar een gast met een foto van weer binnenkwam. Van de Inspecteur die net zijn bakje nasi aan het opwarmen was, tot Linda die wanhopig op zoek was naar liefde. Iedereen vond het leuk en het leverde veel stof tot gesprek op na het diner. Precies waar ik op hoopte.

Bedankt voor jullie inzet, ik ben fan!

Welk spel/maatwerk?

Moordspel: het Testament


Arjen Wemmenhove

10/10

Zeer Positief.

Het spel was zeer leuk om te doen, kan het iedereen aanraden. Zeer geschikt om te doen als afdelingsuitje of met de familie.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


Arjen Wemmenhoveq

10/10

Het moordspel gespeeld

Welk spel/maatwerk?

Nee


GeoFort

10/10

Acteurs zijn uitstekend in de rol die ze neerzetten, complex, leuk en spannend spel!

Welk spel/maatwerk?

“Moord & Misdaad” .


personeelsvereniging

9/10

Mijn ervaring is zeer goed. Zeer professionele organisatie, die weet waar het om draait. Mensen vermaken en entertainen.

Welk spel/maatwerk?

moordspel gif


Sandra van Thiel

10/10

Voor mijn 50e verjaardag heb ik een lunch voor familie en vrienden georganiseerd, met een verrassing: een moordspel met acteurs van Living Tale. Het was een groot succes. Iedereen vond het prachtig.... Voor mijn 50e verjaardag heb ik een lunch voor familie en vrienden georganiseerd, met een verrassing: een moordspel met acteurs van Living Tale. Het was een groot succes. Iedereen vond het prachtig. Een mooie manier om mensen die elkaar niet allemaal even goed kennen, samen te laten puzzelen. En de acteurs deden het geweldig goed, ze nemen je mee in het spel, er is veel humor en improvisatie, en tot op het laatste moment bleef het spannend: wie heeft het nou gedaan?

Welk spel/maatwerk?

Het Testament (lunch)


Promens-Care

8/10

Harstikke leuk om samen als team eens op een andere manier met elkaar de tijd door te brengen. We hoopten op plezier, gekkigheid en veel creativiteit. Alles wat we hoopten zat er in . Soms was de... Harstikke leuk om samen als team eens op een andere manier met elkaar de tijd door te brengen. We hoopten op plezier, gekkigheid en veel creativiteit. Alles wat we hoopten zat er in . Soms was de chaos zo groot dat ook de acteurs er de handen vol aan hadden, hertgeen voor ons ook leuk was om te zien.

Welk spel/maatwerk?

Het ging om de ontsnapping in 2 dagdelen. Voordeel van 2 dagdelen is dat niet alles onder druk staat en dat het daardoor een weergave wordt van het dagelijkse, waar al zo veel druk en hectiek is.