Reviews

9.3 / 10
65 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

65 Reviews

Fam. van Bergen

8/10

Zeer goed

Welk spel/maatwerk?

Moord & misdaad


Rosanne

8/10

Met 12 meiden hebben we voor een vrijgezellenfeest escaperoom Island gespeeld. We waren vooraf erg benieuwd hoe het spel zou verlopen, maar het heeft onze verwachtingen waar gemaakt! Het is een heel... Met 12 meiden hebben we voor een vrijgezellenfeest escaperoom Island gespeeld. We waren vooraf erg benieuwd hoe het spel zou verlopen, maar het heeft onze verwachtingen waar gemaakt! Het is een heel ander concept dan een gewone escaperooms (waarbij je in de kamer gaat zoeken en met de gegeven puzzels aan de slag gaat), in plaats daarvan krijg je bij het begin minimale informatie en zal je moeten escapen door informatie van de acteur te ontfutselen. Leuk gedaan dat er veel verschillende verhaallijnen zijn en dus ook verschillende manieren om te kunnen ontsnappen.

Welk spel/maatwerk?

Escaperoom Island


Nederlandse Rode Kruis

10/10

Wij waren tijdens onze training met teamleiders heel erg tevreden over Larry van LivingTale! Hij voerde de rollenspellen zeer goed uit, gaf goede en opbouwende feedback aan de deelnemers en legde... Wij waren tijdens onze training met teamleiders heel erg tevreden over Larry van LivingTale! Hij voerde de rollenspellen zeer goed uit, gaf goede en opbouwende feedback aan de deelnemers en legde zaken goed uit. En wij zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze trainingsacteur.

Welk spel/maatwerk?

Rollenspellen met trainingsacteur en communicatietrainer aan de hand van casussen uit de praktijk voor het trainen van vrijwillige teamleiders.


R. Kool

8/10

Uitstekend. Een gezelschapsspel vol intriges onder bezielende leiding van Larry. Ook heel erg leuk met een relatief kleine groep van vijf spelers.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


TataSteel Ijmuiden

8/10

Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief... Living Tale komt keurig alle afspraken na; start op tijd en laat de ruimte keurig achter. Tijdens de sessie zijn de trainers duidelijk en geduldig. Tijdens eindevaluatie wordt benoemd dat productief dan wel contraproductief werkt. Van de 800 deelnemers was lang niet iedereen enthousiast bij de start, maar de trainers slagen er vaak in hen te overtuigen van het effect op de groep, zodat 95% van de sessies succesvol verloopt.

Welk spel/maatwerk?

safety game (toezichthouden bij bouwwerk met dozen)


Rob Oostendorp

10/10

Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie...
Hi Monique,

Ik wil ook jou bedanken voor een fantastische avond. Deze avond was precies wat ik er van gehoopt/verwacht had. Dat kwam mede door de duidelijke uitleg op de site, jullie vragenlijst en je antwoorden op mijn vragen.

Gisteren was wat mij betreft een groot succes. Ik heb uitsluitend positieve reacties gehad en heb ook erg moeten lachen om de interacties tussen de acteurs onderling en met de gasten. Leuk detail was ook de scéne buiten de zaal op de trap waar een gast met een foto van weer binnenkwam. Van de Inspecteur die net zijn bakje nasi aan het opwarmen was, tot Linda die wanhopig op zoek was naar liefde. Iedereen vond het leuk en het leverde veel stof tot gesprek op na het diner. Precies waar ik op hoopte.

Bedankt voor jullie inzet, ik ben fan!

Welk spel/maatwerk?

Moordspel: het Testament


Arjen Wemmenhove

10/10

Zeer Positief.

Het spel was zeer leuk om te doen, kan het iedereen aanraden. Zeer geschikt om te doen als afdelingsuitje of met de familie.

Welk spel/maatwerk?

Moord Motief Mysterie


Arjen Wemmenhoveq

10/10

Het moordspel gespeeld

Welk spel/maatwerk?

Nee


GeoFort

10/10

Acteurs zijn uitstekend in de rol die ze neerzetten, complex, leuk en spannend spel!

Welk spel/maatwerk?

“Moord & Misdaad” .


personeelsvereniging

9/10

Mijn ervaring is zeer goed. Zeer professionele organisatie, die weet waar het om draait. Mensen vermaken en entertainen.

Welk spel/maatwerk?

moordspel gif