Reviews

9.1 / 10
1417 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

1417 Reviews

Anoniem

7/10

Kant en klaar Hedra haag besteld. Netjes optijd en goed geleverd. Wel was de begroeiing een stuk minder dicht dan op de fotos. Het gaat nog wel wat jaren duren voordat je er niet meer doorheen kunt... Kant en klaar Hedra haag besteld. Netjes optijd en goed geleverd. Wel was de begroeiing een stuk minder dicht dan op de fotos. Het gaat nog wel wat jaren duren voordat je er niet meer doorheen kunt kijken.

Reactie MijnHedera:

Deze klant heeft gelijk dat de hagen wat dun zijn, dat komt door de tijd van het jaar. Het is voor de hedera de moeilijkste tijd, het is te koud dus er is geen bladgroei, dat gaat komen in... Deze klant heeft gelijk dat de hagen wat dun zijn, dat komt door de tijd van het jaar. Het is voor de hedera de moeilijkste tijd, het is te koud dus er is geen bladgroei, dat gaat komen in maart/april. Waar de klant geen gelijk in heeft is, dat het jaren gaat duren, wanneer de blad groei op gang komt zit de haag vrij snel dicht dus dat gaat in de zomer bij deze klant dicht groeien.


Erik Lepage, Star Dust

10/10

Zeer goed, goed en uitgebreid advies gekregen


Anoniem

10/10

Snelle service, goed verpakt, prima planten.


Marc

10/10

De planten zijn keurig volgens afspraak geleverd. Nu zo'n 4 weken na het planten lijken alle 145 planten het prima te doen.


Anoniem

6/10

Vrijdag besteld en maandag middag bezorgd. Enige punt, planten waren heel droog. Waarschijnlijk vrijdag klaargezet voor bezorging.


Anoniem

4/10

Slecht voor dezelfde prijs koop je elders dezelfde maat zonder de pot meegerekend


Anoniem

10/10

Positief, snelle levering en mooie planten, voor een goede prijs