Reviews

NTI-nl

8.1 / 10
1808 beoordelingen
Schrijf beoordeling

82% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1808 Reviews

Femke Oudenaarden

1/10

Ik heb op 7 september een mbo toelatingstoets gemaakt die ik nodig heb voor een sollicitatie. De uitslag heb ik voor 15/9 nodig. Daarom heb ik gebeld of er eventueel al zicht op is maar ik werd snel... Ik heb op 7 september een mbo toelatingstoets gemaakt die ik nodig heb voor een sollicitatie. De uitslag heb ik voor 15/9 nodig. Daarom heb ik gebeld of er eventueel al zicht op is maar ik werd snel beantwoord alsof ze er niet op zaten te wachten om vragen te beantwoorden. Daarnaast was er ook al iets mis gegaan met de betaling namelijk dat ik geen factuur heb gehad. Hiervoor moest ik ook bellen en zeiden ze dat ik deze wel heb gehad, wat niet klopte. Kortom ik wacht met spoed af maar ik dreig nu wel een baan te missen doordat dit niet zo vlot gaat. Het is namelijk een test op een computer dus nakijken lijkt me niet zo moeilijk?! En aangezien ik dus al geen factuur van ze heb gekregen hoop ik maar dat ik de uitslag wel ontvang??? Ik ben niet tevreden


Do

2/10

Ik heb geen goede ervaring met NTI en raad zeker niet aan om hier een studie te doen. Ze brengen meer kosten in rekening dan waarmee ze adverteren en ook informeren ze niet duidelijk over wat je... Ik heb geen goede ervaring met NTI en raad zeker niet aan om hier een studie te doen. Ze brengen meer kosten in rekening dan waarmee ze adverteren en ook informeren ze niet duidelijk over wat je precies moet leren. Het proefexamen bevatte erg veel fouten. Het echte examen blijkt grotendeels gelijk te zijn aan t proefexamen. Reactie van docenten duurt lang en de uitleg van de docent spreekt de datgene wat in de reader staat tegen…

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Geen verborgen kosten rekenen. Capabele mensen in dienst nemen


P

10/10

De stof is leerzaam en sluit goed aan bij mijn beroep. Het is pittige maar interessante stof. De site is overzichtelijk en het helpt goed mee qua kennisopname. Een module die aan te raden is.


Vincent

1/10

Slechste opleidingscentrum van Nederland.

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Doe eens wat voor je leerlingen in plaats van druk te graaien


Nicole Keessen - den Braber

8/10

Goed, snelle reactie


Lorraine Gilliot

8/10

Ik vind het heel fijn om te studeren bij NTI. Ik zou wel willen dat er betere communicatie is bij het inleveren van papers tussen de student en de nakijkend docent.


Gaby

10/10

Mijn ervaring met NTI is prima, de theorie examens zijn flexibel en snel in te plannen. De mogelijkheden qua praktijkdagen zijn wel wat beperkt en als hij last minute wordt afgezegd en verplaatst is... Mijn ervaring met NTI is prima, de theorie examens zijn flexibel en snel in te plannen. De mogelijkheden qua praktijkdagen zijn wel wat beperkt en als hij last minute wordt afgezegd en verplaatst is dat wel vervelend, omdat je er rekening mee houdt in je planning. Stage opdrachten kunnen wat gevarieerder.


Arez Abdulla

8/10

Ik ben tot nu toe erg tevreden met NTI en het contact met alle betrokken partijen.


Afke

10/10

De docenten en de praktijkdagen zijn wisselend van niveau. Ik zou aanraden om na elke praktijkdag een evaluatie te laten invullen.