Reviews

9.7 / 10
986 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Snelheid plaatsing
9.6/10
Info over verloop reservering
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Reserveergemak
9.4/10
Informatie op de website
9.2/10

986 Reviews

Daan

10/10

Wij kunnen iedereen aanraden om bij overaldouchen.nl een nood douche te huren. Tijdens de verbouwing van onze badkamer zijn wij perfect geholpen.

Duidelijke hulp tijdens het reserveren...
Wij kunnen iedereen aanraden om bij overaldouchen.nl een nood douche te huren. Tijdens de verbouwing van onze badkamer zijn wij perfect geholpen.

Duidelijke hulp tijdens het reserveren dmv een videoboodschap om zeker te zijn dat de douche kon worden aangesloten.

Echt prefect geregeld!

Sterke punten

Duidelijkheid

Verbeterpunten of tips

Geen


Caroline Brak

10/10

Goede service en erg tevreden

Sterke punten

Afspraken nagekomen. De douche is erg goed bevallen!

Verbeterpunten of tips

Geen!


Leander Pennings

10/10

Via OveralDouchen voor de verbouwing van de badkamer een tijdelijke 'douche' gehad. Alle afspraken van OveralDouchen zijn perfect nagekomen in een relaxte een aangename sfeer. Daarnaast heeft de... Via OveralDouchen voor de verbouwing van de badkamer een tijdelijke 'douche' gehad. Alle afspraken van OveralDouchen zijn perfect nagekomen in een relaxte een aangename sfeer. Daarnaast heeft de tijdelijke douche naar behoren gefunctioneerd. Een uitkomst !

Sterke punten

Afspraken nakomen en product conform site e.d.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door !!


Wendy

7/10

Prettig contact; duidelijk, behulpzaam en vriendelijk

Sterke punten

Juiste informatie

Verbeterpunten of tips

Andere planning zodat je een dagdeel kunt opgeven


Patricia Brienesse-de Jong

9/10

Op hele korte termijn hadden wij een douche nodig voor mijn vader. Na zoeken op internet kwam ik dit bedrijf tegen. Via app en mail contact maakte Dirk Jan een betrouwbare indruk. Ik kreeg een info... Op hele korte termijn hadden wij een douche nodig voor mijn vader. Na zoeken op internet kwam ik dit bedrijf tegen. Via app en mail contact maakte Dirk Jan een betrouwbare indruk. Ik kreeg een info filmpje per WhatsApp toegestuurd hoe de douche eruitzag en extra info. Doordat er rechtstreeks contact is met Dirk Jan, of één van de collega's, kun je makkelijk vragen stellen en afspraken maken. De douche werdt snel en vakkundig geplaatst. De dames van de thuiszorg waren super enthousiast, praktisch, stevig, veilig, mooi afgewerkt, waren enkele steekwoorden die voorbij kwamen. Ook mijn vader was heel blij met de douche. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Het kost wel wat, maar wat je er voor terug krijgt is het dubbel en dwars waard. Dirk Jan, Bedankt voor een fijne samenwerking. Heel veel succes voor de toekomst.

Sterke punten

Betrouwbaar, eerlijk, hulpvaardig, snel, duidelijk, houdt zich aan afspraken.

Verbeterpunten of tips

Nee.


Richard

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de service van OveralDouchen. We hebben een tijdelijke douche drie weken gehuurd tijdens de verbouwing van onze badkamer. De informatie was duidelijk, communicatie per... Wij zijn zeer tevreden over de service van OveralDouchen. We hebben een tijdelijke douche drie weken gehuurd tijdens de verbouwing van onze badkamer. De informatie was duidelijk, communicatie per email heel snel en makkelijk. Vooraf wat fotos van de geplande locatie sturen, worden per ommegaande beoordeeld zodat je ook gelijk weet of het haalbaar is. Dag vooraf wordt het tijdslot van 2-3 uur aangegeven waarin ze komen. Installatie snel en professioneel. Douche eenvoudig in gebruik, geen omkijken naar gehad en ook het ophalen ging razendsnel (weer met een 2-3 uur tijdslot). Geen lekkages, goede instructie, gewoon helemaal top! Toch nog lekker kunnen douchen tijdens de verbouwing zonder vrienden en familie lastig te vallen. Aanrader !

Sterke punten

Snelle communicatie per email (vrijwel direct antwoord). Zeer vriendelijke en professionele installateurs.

Verbeterpunten of tips

Vrijwel geen. Een voorkeursdag/tijd voor levering en ophalen kunnen aangeven zou fijn zijn, maar ik snap ook dat dat lastig plannen is. Verder is de communicatie zo goed dat het altijd wel moet... Vrijwel geen. Een voorkeursdag/tijd voor levering en ophalen kunnen aangeven zou fijn zijn, maar ik snap ook dat dat lastig plannen is. Verder is de communicatie zo goed dat het altijd wel moet lukken...


Tamara Derks

10/10

Alles heel goed geregeld.

Sterke punten

Snelle communicatie

Verbeterpunten of tips

Niet


Rook

10/10

Voor onze verbouwing een douchecabine van overaldouchen geregeld. Het was heel erg fijn om toch een douche te hebben. Aanvraag online was zo geregeld. En het is ons heel erg goed bevallen. De... Voor onze verbouwing een douchecabine van overaldouchen geregeld. Het was heel erg fijn om toch een douche te hebben. Aanvraag online was zo geregeld. En het is ons heel erg goed bevallen. De douche, maar ook het personeel, zijn heel erg netjes.

Sterke punten

Hun service! Je krijgt een filmpje met instructies en bij problemen makkelijk te bereiken.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Michel

10/10

Super goede douche en uitstekende service!

Sterke punten

Vriendelijk, netjes en nette douche!

Verbeterpunten of tips

Geen


René van de Mheen

10/10

Top oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer. Goede en duidelijke communicatie. Nette schone douche. Installatie en aansluiten gebeurde door een bekwame vakman. Ook het demonteren gebeurde... Top oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer. Goede en duidelijke communicatie. Nette schone douche. Installatie en aansluiten gebeurde door een bekwame vakman. Ook het demonteren gebeurde netjes en professioneel op de afgesproken dag. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Sterke punten

Duidelijke communicatie
Duidelijke afspraken
Goede prijs/kwaliteit
Nette werkwijze

Verbeterpunten of tips

-