Reviews

8.4 / 10
2802 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

2802 Reviews

M. Dirks

10/10

Goede cursus! Met erg veel leuke en leerzame weetjes!


Pauline van Houwelingen

8/10

Zeer tevreden


Ils Machielsen (mama van Gybels Lowie)

8/10

Een heel leuke cursus voor het typen te leren.


e

6/10

Beide kinderen zijn vol enthousiasme gestart met de cursus. Alle doelen werden met gemak gehaald. Na enkele weken werden de doelen wat lastiger en moest er vaker herhaald worden. De laatste weken is... Beide kinderen zijn vol enthousiasme gestart met de cursus. Alle doelen werden met gemak gehaald. Na enkele weken werden de doelen wat lastiger en moest er vaker herhaald worden. De laatste weken is het met hangen en wurgen en komen ze er allebei niet meer doorheen. Het is een mooi systeem, maar dezelfde teksten blijven herhalen is niet heel motiverend. Ik heb de stickers er nu vanaf laten halen en dan maar minder blind. Zelfs dan is het qua nauwkeurigheid lastig om de gestelde doelen te halen. Geen diploma, wel veel betere toetsenbord beheersing is nu het doel.
Dit is overigens niet alleen hier, maar hoor ik in de omgeving vaker. Al denk ik dat de prijs-kwaliteitverhouding prima is en ook andere typecursussen hun voors en tegens hebben.

Reactie Picatypen:

Dank u voor uw review. Wat jammer om te lezen dat uw kinderen niet meer gemotiveerd waren. Juist het herhalen van de oefeningen zorgt ervoor dat de letters geautomatiseerd worden. Blind typen is een... Dank u voor uw review. Wat jammer om te lezen dat uw kinderen niet meer gemotiveerd waren. Juist het herhalen van de oefeningen zorgt ervoor dat de letters geautomatiseerd worden. Blind typen is een vaardigheid die nu eenmaal veel oefening en herhaling vergt. Dat zal inderdaad bij iedere andere aanbieder niet anders zijn. Fijn dat de kinderen in ieder geval een betere toetsenbordbediening hebben aangeleerd. Ook daar zullen ze veel profijt van hebben. Mochten ze op een later moment alsnog het diploma willen behalen, dan bieden we die mogelijkheid. We hanteren geen einddatum.


Dekker

10/10

Rijk was enthousiast om aan de slag te gaan.


Brenda Hulzebosch

10/10

Mooi, duidelijk en leuk programma. Goede opbouw w.b. nieuwe letters/cijfers/tekens aanleren. Fijne afwisseling met leerzame filmpjes en quizen. Aanrader!


G GW

9/10

Leuk programma, waarbij kinderen door een afwisselend geheel gemotiveerd worden om te leren typen.


Toon Ghys

8/10

Handige cursus, mooi opgebouwd. Blind typen vlot aangeleerd.


Monique

8/10

Goede cursus, leuke uitdaging voor de kinderen. Leren zo typen en de wereld ontdekken.