Reviews

8.4 / 10
2788 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

2788 Reviews

An

10/10

Een leerrijke, uitnodigende, interactieve cursus!


lAURA

9/10

Het een leuke ervaring om een resi te maken èn dat je nog kan leren blind typen op een leuke manier!


Jordy Veenstra

10/10

Ik ben een 'oude rot' en heb op 11 jarige leeftijd in 2004 mijn type diploma gehaald bij Pica. De cursus ging stap voor stap en ik had op geen enkel moment het idee dat het te snel of te langzaam... Ik ben een 'oude rot' en heb op 11 jarige leeftijd in 2004 mijn type diploma gehaald bij Pica. De cursus ging stap voor stap en ik had op geen enkel moment het idee dat het te snel of te langzaam ging. Na het halen van mijn type-diploma heb ik 5 jaar later mijn snelheid weten op te voeren tot 485 aanslagen per minuut! Een type cursus bij Pica is iets waar ik tot de dag van vandaag nog profijt van heb gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen en het is zeker een nuttige skill om te hebben vandaag de dag.


Arne Koppert

10/10

Super we zijn er goed tevreden over!


Rosita Spruit

8/10

Ziet er leuk uit. Alleen mijn dochter vond het al vrij snel niet meer leuk.


Ilse

8/10

Mijn zoon was erg gemotiveerd om te starten. Hij oefende 5 keer per week. In het begin ging het vlot. Eens hij moest starten aan een nieuw werelddeel en de snelheid hoger moest, was zijn motivatie... Mijn zoon was erg gemotiveerd om te starten. Hij oefende 5 keer per week. In het begin ging het vlot. Eens hij moest starten aan een nieuw werelddeel en de snelheid hoger moest, was zijn motivatie wat weg. De quiz op het einde van elke dag vond hij ook fijn net zoals de filmpjes.


Anoniem

4/10

Een kind heeft veel zelfdiscipline nodig om de opdrachten te herhalen, als de doelen niet gelukt zijn. Ze kunnen gewoon verder met het volgende level. Het is niet aantrekkelijk om de opdrachten te... Een kind heeft veel zelfdiscipline nodig om de opdrachten te herhalen, als de doelen niet gelukt zijn. Ze kunnen gewoon verder met het volgende level. Het is niet aantrekkelijk om de opdrachten te herhalen, aangezien de opdrachten hetzelfde blijven. Het is een langdradige cursus. Blijkbaar niet voor mijn dochter geschikt. Mijn andere dochters hebben een andere cursus gevolgd, wat ik veel beter vond werken.


Audrey

10/10

Geweldig, wat een leuke en goede typecursus en ook nog eens hartstikke goedkoop. Zeer grote aanrader. Onze dochter van 8 heeft het binnen 2 i.p.v. 3 maanden gehaald en vond het ontdekken en... Geweldig, wat een leuke en goede typecursus en ook nog eens hartstikke goedkoop. Zeer grote aanrader. Onze dochter van 8 heeft het binnen 2 i.p.v. 3 maanden gehaald en vond het ontdekken en veroveren van de wereld heel leuk.


la Porte

10/10

Goede cursus, goed vol te houden en leuk! Hij begon super enthousiast en alleen halverwege (toen het even iets moeilijker werd) had hij wat meer aanmoediging nodig.


Kristel

10/10

Wij zijn zeer tevreden over Pica Typen. Onze tweelingzonen van 12 zijn er enthousiast aan begonnen en bleven enthousiast. Ze typten vrijwel dagelijks en rondden dan iedere keer 1 land af. Soms... Wij zijn zeer tevreden over Pica Typen. Onze tweelingzonen van 12 zijn er enthousiast aan begonnen en bleven enthousiast. Ze typten vrijwel dagelijks en rondden dan iedere keer 1 land af. Soms duurde dat 10 min, soms 30 min, als de oefeningen lastig waren en ze die een paar keer moesten herhalen. De cursus is leerzaam, met leuke weetjes en doet wat het belooft: na 10 weken hadden onze jongens hun diploma. Hun typevaardigheid is er echt flink op vooruit gegaan.