Reviews

9 / 10
129 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vakmanschap uitvoerend personeel
9/10
Klantvriendelijkheid
9/10
Het eindresultaat
9/10
Deskundigheid / Advies
9/10

129 Reviews

Fam Kolk

10/10

Gewoon goed, netjes en super service


Antje Stel

10/10

Eerlijk advies. Ik dacht dat mijn werkruimte geïsoleerd moest worden. Raterink heeft onderzoek gedaan en conclusie was niets doen. Dus niet uit op geld maar eerlijk advies.


veldman

10/10

Prettig gesprek met yorrick, het later aanpassen van de offerte was geen enkel probleem, spouwmuur laten isoleren met parels, netjes gewerkt, de boorgaten zijn niet meer te zien door perfect op... Prettig gesprek met yorrick, het later aanpassen van de offerte was geen enkel probleem, spouwmuur laten isoleren met parels, netjes gewerkt, de boorgaten zijn niet meer te zien door perfect op kleur gemaakte voegspecie, een aanrader.


Karolina

10/10

Ik ben erg tevreden over vloer- en spouwmuurisolatie! Deskundig en eerlijk advies, vriendelijke mensen en ze werken keihard! Echt een aanrader!!!


vve spirealaan groningen

1/10

Hebben er prutswerk van gemaakt


C. Brander

10/10

Hoewel wij ons huis (spouwmuren) niet laten isoleren, wil ik toch een referentie achterlaten.

Adviseur Yorick wees ons bij zijn bezoek op de mogelijke nadelen die isolatie zou kunnen op...
Hoewel wij ons huis (spouwmuren) niet laten isoleren, wil ik toch een referentie achterlaten.

Adviseur Yorick wees ons bij zijn bezoek op de mogelijke nadelen die isolatie zou kunnen op onze wit geschilderde buitenmuren die behoorlijk in de papieren zouden kunnen lopen. De mogelijke totale kosten van afbladderende verf e.d. plus de isolatie van isolatie afzettend tegen de baten hebben ons doen besluiten (voorlopig) niet verder te gaan met spouwmuurisolatie.

Dus Ratering Isolatie gaat niet voor omzet en winst maar voor duidelijk en objectief advies, waarvoor hartelijk dank.

C. Brander


j.klamer

10/10

Ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden


Tineke

10/10

Goed bedrijf. Goede info,snelle reactie. Werken netjes. We hadden paar dagen na het uitvoeren van het werk nog een vraag over het uitgevoerde werk.Hierop is snel gereageerd,men kwam dezelfde dag... Goed bedrijf. Goede info,snelle reactie. Werken netjes. We hadden paar dagen na het uitvoeren van het werk nog een vraag over het uitgevoerde werk.Hierop is snel gereageerd,men kwam dezelfde dag nog kijken. Goede prijs. Raad dit bedrijf zeker aan

Reactie Ratering Isolaties:

Hartelijk dank voor deze lovende review. Wij zijn blij u naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn geweest.


R. Dolstra

10/10

Wij zijn bijzonder tevreden over Ratering: Deskundig en eerlijk advies, vriendelijke mensen en erg prettig in de omgang.


Fam. de Vries, Nieuw Amsterdam

10/10

Ons zwembad laten coaten met een hotspray van Ratering, kwalitatief zeer mooie en strak met een super toplaagafwerking, fantastisch eindresultaat. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Een... Ons zwembad laten coaten met een hotspray van Ratering, kwalitatief zeer mooie en strak met een super toplaagafwerking, fantastisch eindresultaat. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Een bedrijf waar de klant nog centraal staat en die met je meedenkt.