Reviews

8.9 / 10
88 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vakmanschap uitvoerend personeel
8.9/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Het eindresultaat
8.9/10
Deskundigheid / Advies
8.9/10

88 Reviews

Anoniem

9/10

Goed advies, erg klantvriendelijk en korte lijntjes. Bij ons was het een uitdaging op planningsgebied omdat wij zelf nog een hele verbouwing voor de boeg hadden. Ratering Isolaties heeft hier goed... Goed advies, erg klantvriendelijk en korte lijntjes. Bij ons was het een uitdaging op planningsgebied omdat wij zelf nog een hele verbouwing voor de boeg hadden. Ratering Isolaties heeft hier goed op ingespeeld en zo met ons mee gedacht dat dit toch mogelijk was in onze planning.

Daarnaast erg behulpzaam in het beantwoorden van overige vragen. De documentatie voor het aanvragen van de subsidie werd erg snel aangeleverd. Ik kwam er zelf niet helemaal uit bij het aanvragen van de subsidie, ik had iets aangevinkt wat niet van toepassing was en dat wist de telefoniste mij goed uit te leggen.


Roy Gerding

9/10

Blij met de keuze...


Balm

10/10

Twee 40ft containers werden geïsoleerd met 6 cm pur op wanden en dak. Op dit moment wordt hard gewerkt om de tijdelijke woonunits af te maken, dus over de isolatieresultaten kan ik nog weinig... Twee 40ft containers werden geïsoleerd met 6 cm pur op wanden en dak. Op dit moment wordt hard gewerkt om de tijdelijke woonunits af te maken, dus over de isolatieresultaten kan ik nog weinig zeggen.

Prima service, snelle reactie, passende offerte, nette werklui.

Hier en daar was wat te veel pur aangebracht wat dan wat werk oplevert (wegzagen met multitool), maar liever te veel dan te weinig!

Dik tevreden!


Wagenaar

10/10

Prima bedrijf en medewerkers. We hebben de vloer laten isoleren, en vooraf een offerte laten maken. Er is goed advies gegeven en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, ook het van te voren... Prima bedrijf en medewerkers. We hebben de vloer laten isoleren, en vooraf een offerte laten maken. Er is goed advies gegeven en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, ook het van te voren overeengekomen bedrag is keurig in rekening gebracht en het werk is netjes uitgevoerd.


Anoniem

8/10

Prima werk geleverd alleen jammer dat we zolang hebben moeten wachten om het huis te isoleren


Anoniem

8/10

Heb vandaag ontvangen eerlijke en objectieve advies zeer gewaardeerd.


Anoniem

10/10

Uitstekend. Goed advies, klantvriendelijk en er wordt zeer net werk geleverd.


Gerard Heller

10/10

Heel goed. Fijne medewerkers hebben goede informatie gegeven en de rommel keuring opgeruimd.


woonschip Hunter, Fleur Speet

10/10

Topservice, fijn meegedacht en heel flexibel