Reviews

9.5 / 10
1506 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1506 Reviews

fam van druten

10/10

Wij hebben goede ervaringen hebben al meerdere bestellingen gedaan

Sterke punten

goede producten

Verbeterpunten of tips

het viel wel op dat ik de eerste keer een doos had met hard piepschuim en toen waren de koude compressors er in wat harder en kouder maar geen klachten over deze verpakking maar het viel me wel op

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja goed verpakt ook makkelijk per stuk verpakt als je wilt


Ej

7/10

(H)eerlijk vlees goed verpakt en geleverd

Sterke punten

Lekker vlees

Verbeterpunten of tips

Verpakking recycelbaar of gratis of met statiegeld retour

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Familie

10/10

Mooie kwaliteit vlees, goede verpakking en nette bezorging

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Petra IJmker

10/10

Spontaan en transparant en snelle levering

Sterke punten

Vers, mals vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


L. Spoormaker

10/10

Heerlijk vlees! Ik kan hier echt van genieten. Ik kan zelf een keuze maken in kip, varken of rund en maak mijn hele gezin gelukkig met dit malse en smakelijke vlees! Ook bestel- en leveringsproces... Heerlijk vlees! Ik kan hier echt van genieten. Ik kan zelf een keuze maken in kip, varken of rund en maak mijn hele gezin gelukkig met dit malse en smakelijke vlees! Ook bestel- en leveringsproces zijn prima.

Sterke punten

Duidelijke website, met veel keuze en gemakkelijk bestelproces. Ook de menusuggesties kan ik waarderen.

Verbeterpunten of tips

Misschien net als een slagerij ook kant en klare maaltijden aanbieden?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ideaal


Dombeek

8/10

Prima

Sterke punten

goed bereikbaar.

Verbeterpunten of tips

zou het niet zo gouw weten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker wel


Marco

9/10

Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel... Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel deugd.
Nadeel is dat ik meer van de kipfilet ben, dan van drumsticks enz. en in het pakket zit natuurlijk alles. Maar voor de rest, een dikke pluim.

Sterke punten

Diervriendelijk en service

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Marco,
Iedereen koopt tenminste 1 of meerdere kippen. Wanneer deze versneden moeten worden kan dit naar wens voor u gedaan worden. Dan wordt ook echt die ene kip (of meerdere) voor u...
Beste Marco,
Iedereen koopt tenminste 1 of meerdere kippen. Wanneer deze versneden moeten worden kan dit naar wens voor u gedaan worden. Dan wordt ook echt die ene kip (of meerdere) voor u speciaal versneden. Zo voorkomen wij bakken vol met poten, bakken met vleugels en/of filets. Het is voor ons een vorm van respect ook wanneer het dier dood is.


Wil

10/10

Super (h)eerlijk vlees. tot de voordeur gebracht.

Sterke punten

goed gekoeld thuisbezorgd

Verbeterpunten of tips

alles is prima zoals het gaat.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ideaal in gebruik


Van den boom

10/10

Heel positief. Goede service, heerlijk vlees. Kortom, helemaal goed

Sterke punten

Kwaliteit vlees, erg goede verpakking en prima levering

Verbeterpunten of tips

Het kiezen van de hoeveelheid en verpakking zou wat duidelijker kunnen. Ik heb me daar wel eens in vergist

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima


René Mathijssen

10/10

Flexibel bestellen

Sterke punten

Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was... Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was gemengd.

Verbeterpunten of tips

Betere kwaliteit vlees gebruiken voor de grillworst.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.