Reviews

9.5 / 10
2401 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

2401 Reviews

Jordi

10/10

TOP!

Sterke punten

Klant vriendelijk, oplossing gericht, super product!

Verbeterpunten of tips

Beter-duidelijker bestel/agenda overzicht. Een duidelijker overzicht over inhoud producten ( allergieën )

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Dank u wel Jordi, mooi cijfer kan niet beter.
Leuk om te vertellen is dat we binnenkort een nieuwe site krijgen...sneller, mooier en uitvoeriger. Dus uw wens wordt gelijk ingewilligd!


Mariet Hadders

10/10

Jullie komen de gemaakte afspraken na .
levering op tijd .

Sterke punten

kwaliteit van het vlees is zeer goed .

Verbeterpunten of tips

kan niks bedenken .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja zeker. de mooi afgepaste porties gehakt , sukade vlees.


Alice la Haye

10/10

Top kwaliteit met top service

Sterke punten

Kwaliteit vlees, prima aflevering en heel goed met contact

Verbeterpunten of tips

Vooral zo blijven!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk


Mirei Drost

8/10

Zeer fijn bedrijf

Sterke punten

Klantvriendelijk, mooie verse producten en goede acties!

Verbeterpunten of tips

Het gebruiksgemak van de website tijdens bestellen mag wel iets beter. Hij onthoud niet de bladzijde terug, als ik iets wil wijzigen bij het bestellen. Dan moet ik steeds helemaal opnieuw klikken,... Het gebruiksgemak van de website tijdens bestellen mag wel iets beter. Hij onthoud niet de bladzijde terug, als ik iets wil wijzigen bij het bestellen. Dan moet ik steeds helemaal opnieuw klikken, dat is echt fijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk, sneller klaar dan die supermarkt watervlees meuk :)


T. Verkerk-de Jong

9/10

Hoewel ik pas drie keer vlees heb besteld weet ik nu al dat ik dat zeker vaker ga doen. Het vlees is van prima kwaliteit, erg lekker en de dieren hebben het goed gehad, dat is voor mij een heel... Hoewel ik pas drie keer vlees heb besteld weet ik nu al dat ik dat zeker vaker ga doen. Het vlees is van prima kwaliteit, erg lekker en de dieren hebben het goed gehad, dat is voor mij een heel belangrijke factor.

Sterke punten

De verpakking van het vlees is perfect, heel goed gekoeld door de wijze van inpakken.

Verbeterpunten of tips

De koelsystemen kunnen hergebruikt worden, kan dat ook door uw bedrijf wanneer ik ze bij de volgende bestelling terug geef?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

omdat ik alleen ben is het heel fijn dat sommige artikelen apart verpakt kunnen worden, dat is heel gemakkelijk om het in de vriezer te doen.


Noor Neeskens

10/10

Goed/lekker vlees en een eenvoudige/servicegerichte bestelprocedure!

Sterke punten

Alleen maar....

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zoals al gezegd: Ja


Barbera de Reuver

10/10

Prima, netjes geleverd

Sterke punten

Goede keuze in vlees

Verbeterpunten of tips

Is er ook bekend of het vlees van gezonde pesticiden vrije weilanden komt?
Is wel prijzig. Maar goed, dat is logisch

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marrie Tigelaar-Meulstee

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Prima vlees en fijne verpakking en bezorging!

Verbeterpunten of tips

Er komt regelmatig een leuke aanbieding of gratis toevoeging voorbij, maar omdat we maar met z’n tweeen zijn is mijn diepvries dan nog niet leeg. Misschien bijvoorbeeld bij alle klanten de eerste... Er komt regelmatig een leuke aanbieding of gratis toevoeging voorbij, maar omdat we maar met z’n tweeen zijn is mijn diepvries dan nog niet leeg. Misschien bijvoorbeeld bij alle klanten de eerste bestelling per jaar een aanbieding. of misschien een bon bij een bestelling om de volgende keer een aanbieding of iets gratis erbij. Geen idee of dat werkbaar is😂 groeten, Marrie Tigelaar- Meulstee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima


Ubbink

10/10

Wij zijn erg blij met het bestellen van vlees op deze manier. Ook wij eten minder vlees en als we dan vlees eten, willen we ook een lekker stuk vlees ipv supermarkt vlees.

Sterke punten

Nvt

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker makkelijk in gebruik. Na levering gaat alles de vriezer in.


p.gouw

9/10

Prima

Sterke punten

prima vlees en goede service

Verbeterpunten of tips

op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja