Reviews

9.5 / 10
1848 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1848 Reviews

Carry van Gool

9/10

Overzichtelijke website, voldoende informatie en helder taalgebruik, vleespakket kan men ook zelf samenstellen.
Levering op tijd en zorgvuldig verpakt. Snel antwoord op vragen.
Vooral...
Overzichtelijke website, voldoende informatie en helder taalgebruik, vleespakket kan men ook zelf samenstellen.
Levering op tijd en zorgvuldig verpakt. Snel antwoord op vragen.
Vooral het “vergeten vlees” wordt bij ons graag gegeten! Het vlees smaakt heerlijk!

Sterke punten

Info bij elk vleessoort van welk deel van het dier het afkomstig is en tips hoe het te bereiden.

Verbeterpunten of tips

Weet het echt niet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, want afgepaste porties.


A de Groot

10/10

Zeer goed uitstekende kwaliteit

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Pauline Busselaar

10/10

Top! Zeer vriendelijke en eerlijke mensen. Ik raad jullie producten iedereen aan, die het maar wilt horen.

Sterke punten

Eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Tip: Lamsvlees in het assortiment?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Nico Bothof

9/10

Altijd heerlijk vlees en prima levering

Sterke punten

Overzichtelijk en diverse verpakkingsmigekijkheden

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ine van der Heijden

10/10

Gemakkelijk bestellen, snelle bezorging!

Sterke punten

Ook charter gemakkelijk.

Verbeterpunten of tips

Bestelling direct doorgeven aan de site om metten te kunnen zien wat je besteld hebt!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker.


Eveliene Wagemans

8/10

Eigenlijk altijd als goed ervaren. Bestellen gaat makkelijk en alles wordt zeer goed verpakt. De laatste bestelling is ons wat tegen gevallen, helaas.

Sterke punten

Veel keus, goed verpakt en de site ziet er goed u

Verbeterpunten of tips

Onze laatste bestelling is tegengevallen, qua smaak en structuur (erg stevig, niet mals) vonden wij het vlees (hamburgers en worst) minder lekker dan we gewend zijn. Dit maakt dat we twijfelen om... Onze laatste bestelling is tegengevallen, qua smaak en structuur (erg stevig, niet mals) vonden wij het vlees (hamburgers en worst) minder lekker dan we gewend zijn. Dit maakt dat we twijfelen om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Porties zijn goed aan te passen en vacuüm verpakt is erg netjes


Wil

10/10

Heerlijk vlees, makkelijk bestellen en de bestellingen zijn altijd op tijd.

Sterke punten

Heel fijn dat je zelf aan kunt geven per hoeveel je het product verpakt wilt hebben.

Verbeterpunten of tips

Een account om om in een keer je gegevens te hebben.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ideaal (✷‿✷)


-

9/10

Fijn om hier goed vlees te kunnen bestellen.

Sterke punten

Goed vlees, goede verpakking

Verbeterpunten of tips

-

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Piet den Heeten

9/10

Wij hebben goede ervaringen

Sterke punten

Het geleverde is van prima kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Zou niet weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het is duidelijk in het gebruik met de tekst


Annemieke van Rosendaal

10/10

Altijd een perfecte levering!

Sterke punten

Het heerlijke vlees is ontzettend netjes verpakt, je kunt zelf aangeven per hoeveel en er staat op tot hoe lang het vers is en hoe lang het in de vriezer kan.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer