Reviews

9.5 / 10
1349 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1349 Reviews

M.A.Fokkema

10/10

Wij zijn gelukkig dat wij dit bedrijf hebben ontdekken.Enkele weken terug ons eerste pakket besteld en gekregen en zijn zeer tevreden over het echte vlees ( niet opgefokt ) we krijgen ons vlees nu... Wij zijn gelukkig dat wij dit bedrijf hebben ontdekken.Enkele weken terug ons eerste pakket besteld en gekregen en zijn zeer tevreden over het echte vlees ( niet opgefokt ) we krijgen ons vlees nu weer gaar zo het hoort.Ons tweede pakket is nu onderweg kunnen we weer een maandje vooruit.HARTELIJKE DANK VOOR JULLIE SERVICE.
groet fam. Fokkema

Sterke punten

goede contacten ook via de telefoon

Verbeterpunten of tips

Ik kan vaak de hele nieuwsbrief niet lezen soms maar 5 regels op de telefoon wel op de P.C. niet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja TOP


Ton Trum

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Goed vlees voor goede prijs, als vlees bijna niet krimpt in de pan en het een goede smaak heeft dan ben ik tevreden Laat andere maar denken dat een supermarkt goedkoper is

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer goed


john

10/10
(Bewerkt)

Goed

Sterke punten

perfect vlees

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

prima


Anoniem

10/10

Zoals altijd netjes verpakt geleverd en goed vlees

Sterke punten

persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik heb zelf een pakket samengesteld(vandaar de 3 sterren want ik heb geen oordeel over de samenstelling van de vleespakketten) en de portiegrootte aangegeven en dan ging allemaal erg makkelijk


G.sassen-Feola

10/10

Goed

Sterke punten

Echt lekker

Verbeterpunten of tips

niks

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

JA


Ivo

10/10

Prima

Sterke punten

eerlijk en lekker vlees

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

absoluut


Nienke van der Molen

10/10

We hebben weer een heerlijk pakket met vlees ontvangen, dit keer in een mooie koelbox

Sterke punten

Alles is goed, ik heb geen verdere wensen. Ben heel blij met de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

geen idee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Qua vlees? Alles is heerlijk


sam

9/10

Makkelijk en GOED !

Sterke punten

goed vlees

Verbeterpunten of tips

gewicht van het vlees tov wat je besteld hebt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Rinie de Vries

10/10

Het is wederom heerlijk. Hier komt geen anders vlees meer in huis. Liever iets minder en goed dan veel en niet smakelijk

Sterke punten

goed bereikbaar als er vragen zijn. Mails met leuke tips en info.

Verbeterpunten of tips

lekker doorgaan op dezelfde voet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

misschien nog een tip voor alleenstaanden. Kip in een kleine hoeveelheid. b.v. alleen drumsticks en kipfilet.


Anne-Marie Konincks

9/10

Vriendelijk, attent!

Sterke punten

Men luistert goed!

Verbeterpunten of tips

Niets op aan te merken!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Alles is mooi apart verpakt, reuze handig!