Reviews

9.1 / 10
1454 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

1454 Reviews

Maaike van Oeveren

10/10

Goed geregelde scheiding

Uw ervaring

Wij zijn zeer vakkundig geholpen. Alles was snel geregeld en wij zijn zeer goed begeleid.


Stephanie

10/10

Super snel en goed geregeld!

Uw ervaring

Handige online tool, super snel een gesprek met de advocaat, stukken ondertekenen, opsturen en voor je het weet is de scheiding binnen 3 weken geregeld. Gedurende het proces ook goed op de hoogte... Handige online tool, super snel een gesprek met de advocaat, stukken ondertekenen, opsturen en voor je het weet is de scheiding binnen 3 weken geregeld. Gedurende het proces ook goed op de hoogte gehouden van alle ondernomen stappen (indienen bij de Rechtbank, aanvraag bij de Gemeente, etc.). Kortom: erg tevreden!


Bert van de Belt

10/10

Aanrader

Uw ervaring

Wat ontzettend handig is scheiden on line. Wij hoefden alleen het standaard convenant naar onze wensen aan te passen. De rest werd allemaal geregeld. En binnen een paar weken was alles rond.


Sietske

8/10

8

Uw ervaring

Snelle acties


Marianne Leenards

8/10

Positieve beoordeling

Uw ervaring

Gemakkelijk en duidelijk


Slijpen

10/10

Super snelle en professionele behandeling

Uw ervaring

Wij hebben een goed verzorgde snelle flitsscheiding achter de rug. Als je samen op 1 lijn ligt kwa scheiding dan is deze online scheiding een echte aanrader. We zijn in ons online gesprek goed... Wij hebben een goed verzorgde snelle flitsscheiding achter de rug. Als je samen op 1 lijn ligt kwa scheiding dan is deze online scheiding een echte aanrader. We zijn in ons online gesprek goed geïnformeerd en professionele afhandeling.


knijnenburg

6/10

Snel, correct

Uw ervaring

prettig te woord gestaan, vertrouwd gevoel


Logan

10/10

Professioneel, bekwaam, helder en to the point

Uw ervaring

Uitstekend. Contact met het secretariaat en de advocaat als zeer prettig ervaren. Kundig, behulpzaam en niet lang van stof, waardoor het zeer effectief en efficiënt is. Juist in een lastige periode,... Uitstekend. Contact met het secretariaat en de advocaat als zeer prettig ervaren. Kundig, behulpzaam en niet lang van stof, waardoor het zeer effectief en efficiënt is. Juist in een lastige periode, is het fijn om zo te kunnen samenwerken. Wat ook scheelt is dat wij op goede voet met elkaar staan (als inmiddels ex-partners), waardoor er aan onze kant geen onduidelijkheid bestond over de wensen en we zelf alle documentatie goed konden voorbereiden.


M. Spijkers

10/10

Echtscheiding

Uw ervaring

Een positieve ervaring! Er werden kritische vragen gesteld, dat gaf duidelijkheid. Het proces was efficiënt. In 4 weken zijn wij gescheiden.


Ronald

8/10

Goed

Uw ervaring

Fijn en goed geholpen.