Reviews

8.1 / 10
1883 beoordelingen
Schrijf beoordeling

85% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
8.2/10
Klantvriendelijkheid keukenadviseur
8.4/10
Aflevering keuken
8.2/10
Deskundig advies
8.2/10
Prijs
8/10

1883 Reviews

Rosemarie

9/10

We hebben onze keuken gekocht. Tijdens het oriënteren en de aankoop zijn we goed en deskundig geholpen. De montage heeft uiteindelijk een dag langer geduurd dan begroot. Verder zijn we zeer tevreden... We hebben onze keuken gekocht. Tijdens het oriënteren en de aankoop zijn we goed en deskundig geholpen. De montage heeft uiteindelijk een dag langer geduurd dan begroot. Verder zijn we zeer tevreden over het proces.

Sterke punten

Er werd goed meegedacht met de inrichting, maar ook hoe de keuken past in de rest van de kamer. Vriendelijke verkoopster, zonder het gevoel gepushed te worden.


Martijn Krullen

10/10

Geweldig bedrijf met super keukens

Sterke punten

Zeer professionele medewerkers met goede input en kennis van zaken. Onze keuken is een plaatje geworden.

Verbeterpunten of tips

Zou ik zo niet weten.


AA

10/10

Snelle communicatie, professionele medewerker


v Veen

9/10

Ik ben bij superkeukens in elburg aangekomen om kennis in te winnen voor nieuwe kranen in mn keuken.

Sterke punten

Communicatief vaardig en diepgaande kennis over soorten kranen


Berry A

7/10

Keuken gekocht

Sterke punten

Deskundig advies gekregen.

Verbeterpunten of tips

N.v.t.


Wendy van Voornveld

10/10

Zeer fijn geholpen van gesprek tot aan de plaatsing was allemaal zeer kundig en volgens afspraak


Waanders

5/10

Slechte communicatie en nazorg

Sterke punten

Niet

Verbeterpunten of tips

Communicatie en nazorg


Tex

2/10

Prachtige keuken. Goed advies in de winkel in Bergen op Zoom. Maar als je eenmaal hebt betaald krijg je slechte service en nazorg. Meermaals beschadigd blad geleverd, slechte communicatie, gaan... Prachtige keuken. Goed advies in de winkel in Bergen op Zoom. Maar als je eenmaal hebt betaald krijg je slechte service en nazorg. Meermaals beschadigd blad geleverd, slechte communicatie, gaan totaal niet klantgericht werk. Montage hebben ze uitbesteed aan ZZP'ers die er een puinhoop van maken en onprofessioneel te werk gaan. Zoals boren in waterleiding, boren in elektra leiding en dit mag je allemaal zelf met de ZZP'er oplossen. Ik beveel dit bedrijf niet aan.

Reactie SuperKeukens:

Beste Tex,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die u heeft gehad. Het spijt ons zeer dat u slechte...
Beste Tex,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die u heeft gehad. Het spijt ons zeer dat u slechte service en nazorg heeft ervaren na de aankoop van uw keuken.
We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en we willen dat elke klant een positieve ervaring heeft, zowel bij de aankoop als de montage van de keuken. We nemen deze kwestie serieus en zullen onze processen herzien om ervoor te zorgen dat de communicatie en de montage op een professionele en klantgerichte manier wordt uitgevoerd.
Met vriendelijke groeten,
Superkeukens