Reviews

9.4 / 10
7686 beoordelingen
Schrijf beoordeling

7686 Reviews

G. Blokker

10/10

Goede service en aardige medewerkers! Eerder heb ik mijn scherm laten vervangen bij The Phone Lab, dit was echter niet in 1 keer goed gegaan waarna ze het kosteloos hebben hersteld. Een aantal... Goede service en aardige medewerkers! Eerder heb ik mijn scherm laten vervangen bij The Phone Lab, dit was echter niet in 1 keer goed gegaan waarna ze het kosteloos hebben hersteld. Een aantal maanden later liet de achterkant van mijn telefoon los, en had ik problemen met mijn accu. Ik ben terug gegaan naar de phonelab en zij hebben deze kosteloos vervangen. Top service!


Sigrid

10/10

Fantastisch!

Toelichting

Er was iets met mijn ipad waar ik niet uitkwam. Ze hebben het verholpen en het was service van het huis. Topbedrijf!


Roel

10/10

Vakkundig en vriendelijk geholpen. Probleem bleek eenvoudig op te lossen en dit werd gratis gedaan! Daarnaast werd er duidelijke uitleg gegeven.

Toelichting

Top service!


Charlotte

10/10

Perfect

Toelichting

Bij de officiële Apple resellers was mijn telefoon niet meer te maken doordat er een bug tijdens het bijwerken van de software was ontstaan. Net buiten de 2 jaar garantie en dus niets meer aan te... Bij de officiële Apple resellers was mijn telefoon niet meer te maken doordat er een bug tijdens het bijwerken van de software was ontstaan. Net buiten de 2 jaar garantie en dus niets meer aan te doen volgens hen.

Vervolgens ThePhoneLab als tip van een vriend gekregen en kon het probleem voor een kleine prijs verholpen worden.

Ontzettend blij met de verleende hulp!


Caspar

10/10

Ontzettend goed! Erg vriendelijk personeel en snelle service.


Sanne

9/10

Snel en gezel

Toelichting

Snel inleveren. Ik miste wel even wat duidelijkheid zoals betalen achteraf en het proces. Bij ophalen even een praatje gemaakt. Niks op aan te merken.


Fabels

9/10

Fantastische service!

Toelichting

Telefoon ging niet meer aan, ze hebben het probleem bekeken, batterij er in en eruit gedaan en hij deed het weer! Ik hoefde niks voor deze service te betalen.


P. Mulder

10/10

Zeer goede ervaring

Toelichting

Top geholpen.


Hans

10/10

Zeer goed

Toelichting

Snelle oplossing, goede kennis van zaken