Reviews

9.3 / 10
85 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Assortiment
9.2/10
Levertijd
9.4/10
Winkel-uitstraling
9/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Afhalen / bezorgen
9.2/10
Deskundig advies
9.4/10
Prijs / kwaliteit verhouding
9.2/10

85 Reviews

S. Ebben

9/10

We zijn bij Truste geweest voor een slaapadvies voor een Equilli matras. Er werd zeer ruim de tijd voor ons genomen en we hebben naast Equilli meerdere andere matrassen kunnen uitproberen. De... We zijn bij Truste geweest voor een slaapadvies voor een Equilli matras. Er werd zeer ruim de tijd voor ons genomen en we hebben naast Equilli meerdere andere matrassen kunnen uitproberen. De adviseur was kundig en vriendelijk en we hebben geen druk ervaren zoals je nogal eens hebt met verkopers. Uiteindelijk zijn we elders voor een volledig biologische matras gegaan, deze zat helaas niet in het assortiment bij Truste. Natuurlijk even gebeld over onze keuze en er werd heel sportief en vriendelijk op gereageerd. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Sterke punten

Vriendelijk, deskundig, geen drammerige verkooptactieken

Verbeterpunten of tips

Afspraakformulier op de website werkte niet goed, meer op de ecologische toer


Stefan van Sluis

10/10

Wij hebben recent een Avek State boxspring aangeschaft bij Truste Slaapcomfort. Wij slapen nu een week op het bed en zijn zeer tevreden met onze aankoop. Bedankt voor het advies!

Sterke punten

Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Verbeterpunten of tips

Geen


LK

10/10

Op zoek naar het ultieme bed hadden we al veel winkels gezien in het hogere segment met de de bekende merken. En toen lazen we een recensie over Carpe Diem bij Truste in Amersfoort die onze... Op zoek naar het ultieme bed hadden we al veel winkels gezien in het hogere segment met de de bekende merken. En toen lazen we een recensie over Carpe Diem bij Truste in Amersfoort die onze aandacht trok. Truste verkoopt niet alleen Carpe Diem maar ook andere gerenommeerde merken. Wat een verademing, de aandacht, de eerlijkheid, de service en natuurlijk het Carpe Diem bed. Het bed ligt echt anders en is een fantastische ervaring. Aanrader!

Sterke punten

Professioneel, goede service, geen poeha, redelijke prijs

Verbeterpunten of tips

Geen


Rene K

10/10

Ik was op zoek naar een nieuw bed en kasten op maat... je kan dan gaan voor de goedkoopste leverancier of voor de beste kwaliteit. Maar waarom kiezen? Ik vond bij Truste de ideale combinatie van... Ik was op zoek naar een nieuw bed en kasten op maat... je kan dan gaan voor de goedkoopste leverancier of voor de beste kwaliteit. Maar waarom kiezen? Ik vond bij Truste de ideale combinatie van zeer goede kwaliteit en gunstige prijs. Ik werd professioneel geholpen met het kiezen van het juiste bed.. met name het kussen: vaak onderschat, en wel belangrijk! Ik heb nu het perfect kussen. Met betrekking tot de kasten... iemand kwam bij mij thuis op de maten op te nemen, en gaf advies. Ze zijn eergisteren geplaatst, en ik ben super tevreden.

Sterke punten

- professioneel advies
- prijs/kwaliteit
- klantgericht

Verbeterpunten of tips

geen


Angela

10/10

4 jaar na aankoop van een Pullman matras, heb ik begin augustus contact opgenomen met Truste, omdat ik steeds meer klachten kreeg van de pocketveren, die erg voelbaar waren als ik op mijn rug... 4 jaar na aankoop van een Pullman matras, heb ik begin augustus contact opgenomen met Truste, omdat ik steeds meer klachten kreeg van de pocketveren, die erg voelbaar waren als ik op mijn rug lag.
Mij werd verteld, dat het wel even zou duren voordat de klacht in behandeling werd genomen, omdat veel mensen en bedrijven die maand nog vakantie hadden. Maar na 2 maanden (begin okt.) had ik nog steeds niets gehoord. Weer contact opgenomen met Truste, ik was in het vergeetboek terecht gekomen. Jammer, maar toen kwam Truste binnen een week kijken wat er aan de hand was. Daarna ging de klacht naar Pullman. Na een paar weken kreeg ik een keurig schoon/nieuw leenmatras van Pullman, zodat ze mijn matras konden beoordelen.
De klacht werd opgelost en in januari kreeg ik eindelijk mijn gerepareerde matras terug. Vanaf de eerste melding heeft het ruim 5 maanden geduurd dat alles rond was. Maar ik ben blij dat Truste en Pullman het allebei goed hebben opgepakt, zodat ik nu weer fijn kan slapen op mijn matras.

Sterke punten

*Luistert goed naar de cliënt
*Komt altijd op afgesproken tijd.

Verbeterpunten of tips

*Als er beloofd wordt, dat je teruggebeld wordt, dat ook doen.
*Zorgen dat de administratie goed overgedragen wordt, zodat
mensen niet in het vergeetboek terecht komen


Maureen

10/10

Zelfs in de kleinste slaapkamer van Amersfoort past een mooie boxspring van Vispring, geleverd door Truste.

Sterke punten

Goede uitleg, de tijd nemen en een mooi assortiment aan bedden

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Prettige ontvangst en er wordt tijd genomen voor een goed advies, uitstekende begeleiding tijdens en na de koop.

Sterke punten

Ondanks de vele mogelijkheden zijn we tot goede keuzes gekomen waar we nu heel tevreden over zijn dankzij een goede inventarisatie van onze wensen en een sluitend advies.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Ramon

9/10

Goede uitleg en begeleiding in het kiezen van de juiste matrassen. Is uiteindelijk Pullman Original geworden op boxspring. Slaap heerlijk, geen stijve spieren meer s'morgen.

Sterke punten

Geduldig en deskundige advies en goede service.

Verbeterpunten of tips

De installatiebedrijf moet beter plannen om binnen de aangeven tijd te arriveren en bij vertraging bijtijds even bellen.


Marja van Helvoort

8/10

Ik ben zeer goed voorgelicht. Ik heb de service als zeer prettig ervaren.

Sterke punten

vriendelijkheid, aandacht

Verbeterpunten of tips

vertel dat Tempur matrassen een paar weken wennen is


Anoniem

10/10

Verkopers met veel ervaring en verstand van zaken. Veel keus en voor ieder budget.

Sterke punten

Goede service.

Verbeterpunten of tips

Geen