Reviews

9.2 / 10
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.3/10
After sales
9.1/10

13 Reviews

B. Noordhoek

10/10

Een klantvriendelijke vakman! Mirko denkt mee en is zeer oplossingsgericht. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage. Als jullie een kundige, vlotte en... Een klantvriendelijke vakman! Mirko denkt mee en is zeer oplossingsgericht. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage. Als jullie een kundige, vlotte en eerlijke vakman zoeken ben je bij WGV installatie aan het juiste adres.

Sterke punten

Klantvriendelijke, vakkundige en betrouwbare vakman!

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten of tips...


Björn

10/10

Cv warm water werkte niet meer. gebeld en direct komen kijken wat het probleem was helaas 3weg klep niet meer goed, volgende dag gelijk onderdeel geregeld en vlot vervangen. Erg tevreden over de... Cv warm water werkte niet meer. gebeld en direct komen kijken wat het probleem was helaas 3weg klep niet meer goed, volgende dag gelijk onderdeel geregeld en vlot vervangen. Erg tevreden over de service.
bij cv aanpassingen en/of problemen weet ik wie ik kan bellen.

Sterke punten

service, bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips

altijd weer die prijs


F. Kinran

10/10

We hebben WGV installatie ingeschakeld voor een volledige installatie van onze water- en gas systeem voor de realisatie van 2 appartementen. Mirko pakt de installatie op professionele wijze aan.... We hebben WGV installatie ingeschakeld voor een volledige installatie van onze water- en gas systeem voor de realisatie van 2 appartementen. Mirko pakt de installatie op professionele wijze aan. Communiceert regelmatig over eventuele aanpassingen of verbeteringen. Komt afspraken na rond aanwezigheid en overleg met andere disciplines ( electra en timmerwerk). Verbouwing verliep daardoor helemaal op schema. Kortom: ik beveel dit bedrijf aan.

Sterke punten

Professioneel, communicatie. Kwaliteit materialen. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Verbeterpunten of tips

Niets. Vooral zo doorgaan


Arnhem

10/10

Mirko heeft bij ons alle werkzaamheden keurig uitgevoerd. Hij werkt netjes en geeft duidelijk en eerlijk advies. Op het eerste ontwerp van de aannemer, heeft hij namelijk een hele goede verbetering... Mirko heeft bij ons alle werkzaamheden keurig uitgevoerd. Hij werkt netjes en geeft duidelijk en eerlijk advies. Op het eerste ontwerp van de aannemer, heeft hij namelijk een hele goede verbetering geadviseerd. Mirko is een hele vriendelijke vakman met kennis van zaken.

Sterke punten

Eerlijk en deskundig advies, vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Bedrijfslogo op de bus voor herkenbaarheid


Heerkens

10/10

Wat een geweldige service

Sterke punten

Verstand van zaken, goede nazorg.

Verbeterpunten of tips

N.v.t.


Z.Radmilovic,

10/10

WGV installatie heeft bij ons complete water, verwarming en mechanische ventilatie vervangen bij de grote verbouwing van een winkelpand tot woning en een complete bovenwoning (2018). Het was een... WGV installatie heeft bij ons complete water, verwarming en mechanische ventilatie vervangen bij de grote verbouwing van een winkelpand tot woning en een complete bovenwoning (2018). Het was een prettige samenwerking waarin Mirko erg mee heeft gedacht om oplossingen te vinden voor al onze wensen. Alles functioneerde goed vanaf de eerste dag, en we zijn meer dan tevreden met het resultaat.

Sterke punten

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. Tijdens de verbouwing werd altijd gekozen voor duurzame en kwalitatief betere oplossingen, en niet de snelste.

Verbeterpunten of tips

geen


Erik

10/10

Goed advies en net werk afgeleverd met de installatie werkzaamheden in onze woning

Sterke punten

Advies, kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

1/10

Voel mij belazerd. WC pot lekte en belde het bedrijf of ze konden helpen. Afgesproken dat meneer voor een bedrag van 50 euro de lekkage zou verhelpen. Aangekomen loopt de monteur de wc binnen,... Voel mij belazerd. WC pot lekte en belde het bedrijf of ze konden helpen. Afgesproken dat meneer voor een bedrag van 50 euro de lekkage zou verhelpen. Aangekomen loopt de monteur de wc binnen, constanteerd binnen 3 minuten dat de pot stuk is en vervangen moet worden en dat hij niets voor mij kan betekenen. Hiervoor vroeg hij 30 euro contant. Kosten zijn 10 euro per minuut geweest.


Anoniem

9/10

Duidelijke prijsafspraken en goed overleg.

Sterke punten

Snelle levering, keurig werk en goed advies.
Vriendelijk en zakelijk.

Verbeterpunten of tips

nee


Ivo

10/10

Door WGV nieuwe water en gas leiding geplaatst (keuken kompleet gas en water)in zolder waterleidingen aangepast, cv ketel verwijderd ,leidingen aangepast en nieuwe ketel geplaatst alles gedaan voor... Door WGV nieuwe water en gas leiding geplaatst (keuken kompleet gas en water)in zolder waterleidingen aangepast, cv ketel verwijderd ,leidingen aangepast en nieuwe ketel geplaatst alles gedaan voor scherpe prijs zeer goede vakmensen. In deze koude dagen kan ik met rust slapen, echt super vakmensen.