Reviews

9.3 / 10
308 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

308 Reviews

Michel

9/10

Excellent, zeer snelle levering


m. breuer

9/10

Bestelde verwarmde handschoenen. Zowel verzending en betaling was snel te regelen en de handschoenen met drie standen bevallen prima ook de duimen verwarmen en dat miste ik in de oude exemplaren.


Thomas Armani

10/10

Een geweldige team en servicegericht naar de klant.
Had een fietscomputerhouder gekocht en deze was niet in orde, er werd gelijk nieuwe naar mij verzonden.
Team reageert snel op e-mail...
Een geweldige team en servicegericht naar de klant.
Had een fietscomputerhouder gekocht en deze was niet in orde, er werd gelijk nieuwe naar mij verzonden.
Team reageert snel op e-mail en je merkt dat zij echt oplossingsgericht werken voor de klant zijn.
Team heft echt verstand van producten die zij verkopen. Een transparant bedrijf.


Kees

9/10

Na melding van een achterlicht wat na 3 maanden het niet meer deed , werd direct gereageerd met het gereed maken van verzending van een nieuwe. Binnen 2 dagen deze ook ontvangen. Super service en... Na melding van een achterlicht wat na 3 maanden het niet meer deed , werd direct gereageerd met het gereed maken van verzending van een nieuwe. Binnen 2 dagen deze ook ontvangen. Super service en zal zeker dit bedrijf aanbevelen . Een zeer tevreden klant Kees.


Arno Heltzel

10/10

Deze winter bleken verwarmbare handschoenen( gekocht in 2021) niet meer op te laden. Snelle reactie op mail waarin ik probleem voorlegde. Kosteloos kunnen opsturen voor diagnose en binnen 48 uur!!... Deze winter bleken verwarmbare handschoenen( gekocht in 2021) niet meer op te laden. Snelle reactie op mail waarin ik probleem voorlegde. Kosteloos kunnen opsturen voor diagnose en binnen 48 uur!! handschoenen retour met nieuwe batterijen. Geweldige service


Jimmy

10/10

Excellent service, quick answer on whatsapp, quality and fast delivery!


Frederik

10/10

Fijne zaak! Verkopen is niet moeilijk, maar aan de service herken je de kwaliteit van een bedrijf. Nadat mijn verwarmde handschoenen kapot gingen werd er snel een vervangend product verzonden.... Fijne zaak! Verkopen is niet moeilijk, maar aan de service herken je de kwaliteit van een bedrijf. Nadat mijn verwarmde handschoenen kapot gingen werd er snel een vervangend product verzonden. Heldere, snelle en prettige communicatie door de service-afdeling. Ga zo door!


Gerwin

10/10

Onlangs een set ‘oortjes’ gekocht om mee te sporten. Een paar maanden na aankoop ging de oplaadmodule kapot.
Na m’n melding en vraag hoe ik hier mee om moest gaan werd me een nieuwe module...
Onlangs een set ‘oortjes’ gekocht om mee te sporten. Een paar maanden na aankoop ging de oplaadmodule kapot.
Na m’n melding en vraag hoe ik hier mee om moest gaan werd me een nieuwe module zonder pardon opgestuurd. Super service!


Tijdens de voorbereiding de tacx aan te schaffen al snel en goed te woord gestaan. Vandaag besteld was morgen in huis; alleen was ik niet thuis 🤣 met het installeren goed geholpen op afstand. TOP!

9/10

Geweldige, vriendelijke en sportieve communicatie


Erwin Jonkman

10/10

Kort na aankoop van een Assos fietsbroek lieten de naden los van de grippers (uiteinden broekspijpen). Assos zelf beoordeelde de schade als gebruiksschade terwijl dit zeker niet het geval was.... Kort na aankoop van een Assos fietsbroek lieten de naden los van de grippers (uiteinden broekspijpen). Assos zelf beoordeelde de schade als gebruiksschade terwijl dit zeker niet het geval was. Wielerrenner Shop zorgde voor een retourbon om de productieschade te laten herstellen voor een klein bedrag. Ben opnieuw blij met de fietsbroek al ga ik deze in de toekomst niet meer kiezen voor Assos.